NavMenu

Naredne nedelje tender za koncesiju lokacija za četiri javne garaže u Novom Sadu

Izvor: Radio 021 Sreda, 27.11.2019. 15:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Laszlo66/shutterstock.com)Ilustracija
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević najavio je danas na sednici Skupštine grada da će Grad naredne nedelje napisati tender za davanje u koncesiju lokacije za četiri javne garaže.

Radi se o lokacijama u Šafarikovoj ulici, na Trgu republike, u Ulici Modene i kod zgrade Banovine.

Kružević je dodao da se radi samo o četiri od 12 ponuđenih lokacija i da to ne znači da je Novi Sad odustao od preostalih osam lokacija, nego da se u ovom trenutku mogu izvoditi ovi radovi, a da se za naredne lokacije mogu naknadno raspisati tenderi za koncesije.

Podsetimo, pored četiri lokacije za koje je sada raspisan tender, Grad je najavio još osam lokacija za garaže kojima će upravljati privatnici.

U Banatiću se planiraju garaže u ulici Branimira Ćosića pored vrtića "Palčica" i kod Železničke stanice. Zatim, Grad koncesionaru nudi i lokacije za dve podzemne garaže na Novoj Detelinari, i to jednu u Veselina Masleše, između Janka Veselinovića i Hadži Ruvimove, što je zapravo zelena površina na Bulevaru Evrope, a drugu nekoliko metara dalje u delu Veselina Masleše između Kornelija Stankovića i Janka Veselinovića. Konačno, nude se i četiri lokacije na Novom naselju, oko Ulice Bate Brkića od Bulevara Jovana Dučića do Anđe Ranković.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.