NavMenu

U toku obnova državnih puteva u Predejanu

Izvor: Tanjug Sreda, 27.11.2019. 12:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Studio Peace/shutterstock.com)Ilustracija
Radovi na rehabilitaciji kolovoza državnih puteva u Predejanu su u toku, a vrednost tih radova u ukupnoj dužini od 1.800 metara je 8,4 miliona dinara.

Kako se navodi na sajtu Grada Leskovca, obnova puteva izvodi se na delu - saobraćajnica u petlji ukrštanja državnih puteva IIA - 258 i IIA - 232 kod motela Predejane, deonici Predejane - veza sa A1 i deonici Predejane-Crna Trava.

Direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić kaže da se trenutno asfaltira ukrštaj dva državna puta kod motela Predejane, dodajući da je završeno asfaltiranje veze starog auto-puta ka Predejanu i veze ka Crnoj Travi.

- Vrednost ovih radova, koje izvodi Trace Srbija po nalogu JP Putevi Srbije, je oko 8,4 miliona dinara. Ukupno 1.800 metara biće rehabilitovano, a ugrađena su dva asfaltna sloja. Ovim radovima Putevi Srbije dodatno povećavaju bezbednost na teritoriji grada Leskovca - rekao je Nikolić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.