Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.11.2019.| 15:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Opština Plandšte dobila novo sanitetsko vozilo

Opština Plandište dobila je novo ambulantno vozilo za prevoz pacijenata vredno 4.500.000 dinara.

Kompanija Wind Park Plandište donirala je 2, 5 miliona dinara, dok je NIS Gazpromneft izdvojio dva miliona dinara iz programa Zajednici zajedno.

Direktor kompanije Wind Park Plandište Boris Granovski kazao je da kompanija ima izuzetnu saradnju sa opštinom Plandište i da je zbog toga odlučila da podrži donaciju.

- Wind Park Plandište je društveno odgovorna kompanija koja brine o lokalnoj zajednici u kojoj razvija projekat i koja planira da izgradi vetroelektranu. Zahvalni smo opštini na saradnji, ali i predsednik opštine Jovanu Repcu koji je prepoznao potrebe građana i zamolio nas za donaciju. Verujemo da ćemo u budućnosti imati još ovakvih društvenoodgovornih projekata – rekao je Boris Granovski.

Predsednik opštine Plandište Jovan Repac izrazio je zadovoljstvo zbog donacije.

- Ova donacija za nas ima veliki značaj, jer doprinosi zdravstvenoj zaštiti u opštini. Novo sanitetsko vozilo doprineće bržem transportu pacijenata, pre svega dece, koja su prioritet, ali i odraslih na palijativnoj nezi i na dijalizi. Brinemo o građanima i drago nam je da nas investitori podržavaju – kazao je Repac.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.