Izvor: eKapija | Sreda, 04.12.2019.| 10:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Metal sistemi plus - Lideri u projektovanju, montaži i servisiranju skladišnih, prodajnih i proizvodnih prostora

Sistem protočnih regala - Instalacija 2019. godina
Kompanija Metal sistemi plus se od osnivanja bavi projektovanjem, dizajnom, montažom i servisiranjem skladišnih, prodajnih i proizvodnih prostora. U ponudi ima sve vrste regalnih konstrukcija - počev od poličnih regala, selektivnih paletnih regala, "drive in", "double deep", protočnih, pokretnih, mezanina i regala sa podestom.

Kompanija nudi i specifične regalne sisteme po zahtevu korisnika, pa su u ponudi i pozicije za opremanje marketa kao što su gondole, kasa pultovi, razdelne ograde sa kapijom i slično. Veoma važna oblast poslovanja jeste projektovanje i implementacija različitih sistema za unutrašnji transport u vidu valjčastih, lančastih, trakastih transportera, teretnih liftova, "lift veyor-a" kao i transportnih sistema prema zahtevu korisnika. Kompanija kontinuirano širi svoj program u saradnji sa ino-partnerima. Sve to govori o vitalnosti preduzeća i njegovoj sposobnosti za sprovođenje strukturnih promena u cilju prilagođavanja aktuelnim tržišnim zahtevima.

- Izuzetno smo ponosni na dugogodišnju saradnju i partnerski odnos sa italijanskom kompanijom METALSISTEM S.p.A, Rovereto (TN), Italy, koja je vodeća svetska kompanija u razvoju, proizvodnji i implementaciji skladišne opreme, odnosno svih vrsta regalnih sistema, kao i opreme za prodajno-izložbene prostore. Ovlašćeni smo trgovinski partneri za Srbiju i zemlje u okruženju, a pored distribucije ovlašćeni smo i za samu instalaciju elemenata - kažu u kompaniji Metal sistemi plus.

Kako navode, svi njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijeg čelika S400, dok se antikorozivna zaštita postiže najboljim svetskim procesom cinkovanja SENDZIMIR.

Platforma - Instalacija 2019. godina
- Mi kao kompanija jedinstveni smo i po tome što objedinjujemo kompletan proces, od projektovanja, dizajna, usaglašavanja rešenja, isporuke, montaže i održavanja. U našem projektnom birou rade visokoobrazovani inženjeri, sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima projektovanja svih tipova skladišnih prostora, proizvodnih postrojenja, cash&carry objekata, hipermarketa, i slično, koji su spremni da ponude najbolje rešenje za objekte - navodi kompanija.

Cilj kompanije je, kako kažu, da u najkraćem roku predloži najadekvatnije i najoptimalnije rešenje koje zadovoljava potrebe klijenata, i to isključivo sa opremom vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna.

Adaptabilnost njihovih elemenata, kao jedna od fundamentalnih konkurentskih prednosti, pruža klijentima izuzetno širok dijapazon mogućnosti, usmeren isključivo ka zadovoljenju njihovih potreba.

U proteklim godinama realizovali su više od 11.000 projekata različitih stepena kompleksnosti i obima, odnosno veličina. Poslovanje kompanije se ne odvija samo na tržištu Srbije, već i u okolnim zemljama, pre svega na tržištima Slovenije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

Najveći ino-partneri kompanije Metal sistemi plus:

- METALSISTEM S.p.A Group, Italija - ekskluzivni trgovinski partner za regalnu i "shopfitting" opremu

- INTERROLL, Nemačka - transportni sistemi

- KREDIT, Češka - MOBIPAL tehnologija pokretnih paletnih regala

- CASSIOLI, Italija - šatl sistemi.

Metal sistemi plus nosilac su sertifikata Privredne komore Srbije SME Excellent, čiji je zadatak da premosti nepoverenje koje imaju kupci i partneri. Većina preduzeća želi da svoje izuzetne rezultate i poslovnu uspešnost pokaže potencijalnim partnerima i kupcima.

Sistem pokretnih paletnih regala - Instalacija 2019. godina
ZANIMLJIVOSTI:

- Kompanija Metal sistemi plus realizovala je više od 1000 ponuda do u 2019.

- Tokom 2019. godine kompanija je uspešno instalirala više od 1.700 tona regalne opreme.

- Kompanija Metal sistemi plus uspešno je instalirala više od 100.000 paletnih mesta regalne opreme u 2019.

- Na najvećem sajmu intralogistike u Hanoveru CeMAT 2018, kompanija Metal sistemi plus imala predstavnika u ulozi domaćina ispred korporacije METALSISTEM S.p.A, koja posluje sa više od 200 distributera u više od 80 zemalja sveta. Na pomenutom sajmu kompanija Metal sistemi plus dobila je nagradu kao 4. najbolji distributer u svetu!

- Kao članu porodice METALSISTEM Group-a obezbeđuje nam se sva neophodna tehnička podrška, pristup svim novitetima kompanije, zajednički nastup na tržištu, sajmovima i sva druga podrška. Imamo resurse, kapacitet, logistiku i iskustvo da izađemo u susret svim zahtevima i potrebama klijenta. Otvoreni smo za kreativne predloge, sugestije i konsalting naših klijenata. Kontinuirano se razvijamo kao kompanija, uvek spremni za nove prilike i buduće izazove - navode u kragujevačkoj kompaniji.

- Svoje poslovanje baziramo na kvalitetu i pouzdanosti, pažljivo odabranom timu projektanata i ekipi od preko 50 montera, proizvodima po najnovijim svetskim standardima, uz izuzetne cene, kao i rokove isporuke i montaže.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.