NavMenu

Pošta Slovenije preuzima i Intereuropu u BiH

Izvor: Indikator Utorak, 19.11.2019. 10:02
Komentari
Podeli
(Foto: intereuropa.si)
Nakon što je preuzela koparsko preduzeće Intereuropa, Pošta Slovenije objavila je nameru preuzimanja ogranka ovog logističkog društva u Bosni i Hercegovini.

Pošta Slovenije je kupovinom društva Intereuropa u Sloveniji posredno postala i vlasnik 95,77% deonica društva Intereuropa RTC Sarajevo.

U obaveštenju dostavljenom Sarajevskoj berzi, Pošta Slovenije obaveštava da će u zakonski propisanom roku sa društvom u zajedničkom delovanju - Intereuropa objaviti ponudu za preuzimanje preostalih deonica Intereurope RTC Sarajevo.

Deoničarski kapital Intereurope RTC Sarajevo u iznosu od 15.544.600 KM (7.772.300 EUR) sastoji se od ukupno 155.446 redovnih običnih deonica nominalne vrednosti 100 KM (50 EUR) po deonici.

Ponuđač, Pošta Slovenije na dan objave namere za preuzimanje nije vlasnik deonica Intereurope u Bosni i Hercegovini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.