Izvor: eKapija | Nedelja, 17.11.2019.| 12:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Opština Tivat traži partnera za izgradnju stambenih zgrada

Ilustracija (Foto: Goodluz/shutterstock.com)
Opština Tivat raspisala je javni poziv za izgradnju stambenih objekata u zahvatu DUP-a Mažina. Reč je o zgradama na četiri građevinske parcele čiji je opština jedini vlasnik.

Kako se navodi u javnom pozivu, opština se obavezuje da će obezbediti građevinsko zemljište, osloboditi investitora naknada za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, da će izraditi projektnu i tehničku dokumentaciju za sve objekte, kao i da će obezbediti nadzor nad gradnjom svih objekata.

Obaveza izabranog izvođača biće izgradnja i opremanje objekata po sistemu "ključ u ruke", u skladu sa revidovanom projektnom i tehničkom dokumentacijom i svim drugim uslovima koji će biti sastavni deo javnog poziva i pripadajuće dokumentacije, ispunjavanje instrukcija nadzora u najkraćim rokovima i komunalno opremanje lokacije - priključenje objekata na vodovodnu, kanalizacionu i elektro infrastrukturu.

Izvođač je u obavezi da objekte izgradi i stavi u funkciju u roku od 300 dana od dana zaključivanja ugovora.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna lica koja u naznačenom roku podnesu prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 29. novembar 2019. godine. Komisija će u roku od 7 dana od krajnjeg roka za podnošenja prijava doneti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača ili odluku o obustavljanju postupka.

Više informacija o tenderu možete videti OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.