Izvor: eKapija | Sreda, 13.11.2019.| 15:04
Izdvojite članak Odštampajte vest

Raspisan javni poziv za koncesiju Apoteke Kruševac - Na korišćenje 27 apoteka

Ilustracija (Foto: wavebreakmedia/shutterstock.com)
Grad Kruševac raspisao je javni poziv za davanje koncesije za obavljanje farmaceutske delatnosti na teritoriji Rasinskog okruga.

Koncesija se daje na period od 15 godina, a budući koncesionar dobiće na korišćenje 27 nepokretnosti u javnoj svojini Grada, a koju koristi Apoteka Kruševac.

U oglasu stoji i da će grad "u najboljoj veri" pokušati da obezbedi da koncesionar nastavi da koristi tri nepokretnosti koje nisu u javnoj svojini Grada, pod istim ili sličnim uslovima pod kojima ih trenutno korisit Apoteka Kruševac.

Budući koncesionar moći će da koristi i pokretne stvari u apotekama, a sa svoj strane biće u obavezi da ponudi radni odnos za najmanje 75 zaposlenih u Apoteci Kruševac. Pritom, imaće slobodu određivanja cena lekova, u skladu sa uslovima na tržištu i opštim nivoom cena lekova.

Koncesiona delatnost obavljaće se na terotiriji Kruševca, kao i u opštinama Trstenik, Brus, Ćićevac, Varvarin i Aleksandrovac.

Rok za podnošenje ponuda na adresu lokalne samouprave je 15. januar 2020. godine u 10 časova, a javno otvaranje ponuda biće održano istog dana, sat kasnije.

Detalje o tenderu pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.