NavMenu

Pripremni seminari za sastavljanje finansijskih izveštaja širom Srbije

Izvor: eKapija Sreda, 13.11.2019. 13:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: NicoElNino/shutterstock.com)Ilustracija
Savez računovođa i revizora Srbije i Računovodstvena praksa organizovaće tokom novembra seminare u više srpskih gradova, o popisu i pripremi za sastavljanje finansijskih izveštaja i drugim aktuelnim temama iz te oblasti.

Prvi seminar biće održan u Sremskoj Mitrovici 20. novembra 2019 u sali SO Sremska Mitrovica, a istog dana biće upriličen i u Požarevcu, u Centru za kulturu.

Dva dana kasnije seminari za računovođe održavaju se u Novom Bečeju i Pančevu, u hotelu Tiski cvet, odnosno u Kulturnom centru Pančevo.

U Zrenjaninu i Nišu događaji su planirani za 25. novembar, u hotelima Vojvodina i Vidikovac, a 26. novembra u Beogradu, u Kombank dvorani (nekadašnji Dom sindikata) i u Pirotu, u Event centru Bianca.

U Subotici, u hotelu Patria i u novosadskom hotelu Park seminari će biti održani 27. novembra, a u somborskom Narodnom pozorištu i hotelu Kragujevac u Kragujevcu dan kasnije.

Najzad, 29. novembra seminari se održavaju u Vršcu, u hotelu Srbija i u Bačkoj Palanci, u hotelu Fontana. Svi seminari počinju u 10 sati.


Kako je navedeno na sajtu Računovodstvena praksa, na seminarima će konkretno biti reči o novim zakonima o računovodstvu i reviziji, novim propisima i aktuelnim temama poput izmena i dopuna Zakona o PDV-u, predlozima Zakona o porezu na dobit pravnih lica, porezu na dohodak građana i primeni Zakona o trgovini, zatim, popisu imovine i obaveza, usaglašavanju međusobnih potraživanja i obaveza, otpisu potraživanja, kao i o aktuelnostima u vezi primene MSFI i MSFI za mala i srednja preduzeća.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.