Izvor: eKapija | Utorak, 12.11.2019.| 13:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Posle sistema za spavanje, Ecovolve osvaja srpsko tržište organskim džemperima - U planu izgradnja krovne fabrike u Srbiji

(Foto: Ecovolve)
Kompanija Ecovolve doo, koja je srpskom tržištu prošle godine ponudila prvi prirodni ergonomski sistem za spavanje, sada je proširila svoju ponudu prirodnih rešenja za bolji san.

OTT ergonomski sistem za spavanje, za koji je kompanija ove godine bila nominovana za nagradu Aurea 2019. u organizaciji našeg portala, sastavljen od sistema kreveta od punog drveta bez metalnih delova, nauljen prirodnim uljem, sa prirodnom ergonomičnom podlogom i 100% prirodnim dušekom, prema rečima Milene Gojković Mestre, jedne od vlasnica kompanije, lepo je prihvaćen u Srbiji.

- U tome nam je nominacija za nagradu Aurea pomogla jer smo tek počeli da predlažemo ovu novu vrstu ergonomskih i prirodnih sistema spavanja na ovom tržištu. Nominacija je bila prepoznavanje interesa za ovo rešenje i dobar početak za našu kompaniju - istakla je Gojković Mestre za eKapiju.

Ona je dodala da je ponuda prirodnih rešenja za spavanje sada proširena dušecima od 100% čistog prirodnog lateksa debljine 20 cm, koji se mogu direktno koristiti u bilo kojem krevetu, a u ponudi su i dva nova modela kreveta od punog drveta bez metala.
Novi model kreveta (Foto: Ecovolve)

- Otvorili smo i prodavnicu i izložbeni salon u Beogradu, tako da ljudi sada imaju priliku i da isprobaju naše ergonomske sisteme kreveta - kaže naša sagovornica.

Osim sistema za spavanje, koji uključuju i jastuke i jorgane od domaće netretirane vune o kojima je eKapija već pisala, Ecovolve je započeo i proizvodnju džempera od organskog pamuka i merino vune pod sopstvenim brendom Tigil.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.