Izvor: eKapija | Utorak, 12.11.2019.| 10:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova SMARTair Lock tehnologija za naprednu elektronsku kontrolu pristupa

Ilustracija (Foto: Paul Velgos/shutterstock.com)
Sada možete kombinovati naprednu kontrolu pristupa pomoću bežične elektronske maske za brave i analitičke funkcije i vrhunsku sigurnost elektromehaničke brave za vrata. Uz robustan dizajn, nova SMARTair brava je projektovana za zaštitu vrata sa visokim dnevnim prometom i rad u situacijama koje uključuju često traženje pristupa.

Ovaj novi bežični uređaj u seriji SMARTair proizvoda projektovan je sa tri glavna elementa. Spoljnji čitač s višebojnim LED svetlom dostupan je u nekoliko različitih završnih obrada kako bi se lakše uklopio u ambijent postojećih vrata. RF modul koji radi na baterije i služi za internu kontrolu unutar brave poseduje i taster za zaštitu elektronske privatnosti. Elektromehanički mehanizam koji pokreće baterije otključava vrata kada se spoljnjii elektronski čitač poveže sa odgovarajućim akreditivom, piše A&S Adria.

Nova SMARTair brava može raditi u paru sa svakom ručicom koja je kompatibilna sa DIN standardom i birate je samostalno. Možete odabrati i instalaciju dodatnog mehaničkog cilindra koji će omogućiti korisnicima da brzo i ručno otključavaju vrata u hitnim situacijama.

Brava nudi administratorima prilagođene funkcije za pojednostavljeno upravljanje sigurnošću. Senzori prate situaciju i šalju obaveštenja u slučaju da su vrata nepravilno otvorena ili zatvorena ili prilikom detekcije pokušaja provale. SMARTair Lock takođe registruje sve situacije koji uključuju otključavanje mehaničkim ključem.


Široka kompatibilnost i sigurna budućnost

Nova bežična brava radi u kombinaciji sa bilo kojim upravljačkim rešenjem iz SMARTair serije, uključujući i upravljanje preko mreže i izvan nje, ažuriranje na kartici i rad u stvarnom vremenu. Njen RFID čitač podržava sve standardne RFID akreditive, uključujući MIFARE, iCLASS i DESFire. Brava podržava i rad sa dugoročno održivim Openow mobilnim rešenjem iz SMARTair serije, kao i sa SMARTair Remote aplikacijom.

Novi SMARTair Lock sistem može se instalirati brzo i bežičnim putem, bez ometanja odvijanja vaših radnih procesa. Ova brava će vam omogućiti da pristup školama, bolnicama i bilo kojoj drugoj lokaciji s velikim prometom učinite sigurnijim, jednostavnijim i efikasnijim, uz prateću uštedu vremena i novca i kvalitetnu zaštitu vašeg prostora.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.