Izvor: eKapija | Subota, 09.11.2019.| 13:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

U toku prijave za Poslovni forum Bugarska - Srbija, koji će se održati 28. novembra 2019. godine

Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
Povodom održavanja Trećeg zasedanja zajedničke srpsko-bugarske međuvladine komisije za ekonomsku saradnju, Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije i Privredna komora Srbije u saradnji sa Agencijom za promociju malih i srednjih preduzeća Republike Bugarske organizuju Poslovni forum Bugarska - Srbija u Grand hotelu Sofija u četvrtak, 28. novembra 2019. godine.

Zasedanjem predsedavaju ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović i ministar ekonomije Republike Bugarske Emil Karanikolov.

Kao prioritetni sektori za održavanje bilateralnih poslovnih razgovora srpskih i bugarskih kompanija, određeni su: prehrambena industrija, građevina, IKT i telekomunikacije, turizam, poljoprivreda, drvna industrija, inovacije, navodi se na sajtu Privredne komore Srbije.

Zainteresovane kompanije za učešće na Poslovnom forumu mogu se javiti Mariji Sepi, rukovodiocu Centra za Evropu Privredne komore Srbije, na telefon: 011/3300 929 ili na mejl marija.sepi@pks.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.