NavMenu

DDOR "Novi Sad" otpušta 200 radnika do kraja godine

Izvor: Beta Sreda, 28.10.2009. 14:40
Komentari
Podeli

Osiguravajuća kompanija DDOR "Novi Sad" smanjiće broj zaposlenih za 200 do kraja godine i imaće 2.000 radnika, najavio je danas (28. oktobar 2009. godine) generalni direktor te kompanije Kristijan Oto-Noj (Christian Oto-Neu).

On je na konferenciji za novinare kazao da će od preostalih radnika 900 biti isključivo prodavci osiguranja i dodao da je dobrovoljni odlazak uz otpremnine do sada prihvatila polovina od 160 ljudi sa kojima je poslovodstvo razgovaralo.

Oto-Noj je kazao i da je u prvih devet meseci ove godine DDOR "Novi Sad" imao profit od 200 miliona dinara.

Generalni direktor DDOR-a rekao je i da će ta osiguravajuća kompanija nastaviti reorganizaciju poslovanja, ali da se ne planira dalje smanjenje broja radnika.

Italijanska osiguravajuća grupa "Fondiaria SAI" preuzela je u januaru 2008. godine DDOR "Novi Sad".

Na kraju prošle godine DDOR "Novi Sad" imao je udeo od 26% na tržištu osiguranja Srbije, premiju od 140 mil EUR i više od 900.000 klijenata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.