NavMenu

Od 1. decembra snabdevanje dostavnim vozilima u Beogradu od 8 uveče do 7 ujutro

Izvor: eKapija Petak, 08.11.2019. 08:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Petinov Sergey Mihilovich/shutterstock.com)Ilustracija
Snabdevanje radnji, restorana i ostalih objekata koji imaju takvu vrstu usluge od 1. decembra u Beogradu moći da se obavlja samo između 8 sati uveče i 7 sati ujutro, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na zajedničkom sastanku održanom u Sekretarijatu za poslove komunalne milicije.

– Dostava mora biti završena do 7 ujutro i nakon tog vremena biće kažnjeno svako dostavno vozilo, kao i onaj kome se roba dostavlja. Na taj način ćemo uvesti red u gradu i u parkiranju tih vozila, a istovremeno osloboditi žutu traku i delove saobraćajnica koje su zakrčene dostavnim vozilima. Rok do 1. decembra ostavljen je kako bismo dali mogućnost trgovinskim lancima da se pripreme i organizuju – kazao je Vesić, prenosi Beoinfo.

Sastanku su prisustvovali načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović, v.d sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac i v.d. podsekretara ovog sekretarijata Darko Vujsić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.