NavMenu

Vinarija Temet predstavlja tržištu ekskluzivna vina Tri Morave rezerva

Izvor: Vino.rs Četvrtak, 07.11.2019. 14:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Refat/shutterstock.com)Ilustracija
Vinarija Temet iz Lozovika kod Jagodine konačno pušta na tržište ekskluzivna vina Tri Morave rezerva, čija je najava uzbudila kompletnu vinsku javnost regiona i šire, s obzirom na činjenicu da je crvena varijanta ovog vina osvojila 95 poena na ovogodišnjem Decanteru, što je najbolja ocena za jedno srpsko vino, a pogotovo za srpsku autohtonu sortu.

Tri Morave rezerva belo i Tri Morave rezerva crveno, oba iz berbe 2016, novi su etalon kvaliteta za Tri Morave, jedno od najtraženijih srpskih vina širom regiona, dok je na hrvatskom tržištu Temet trenutno jedina vrhunska srpska vinarija u ponudi vinoteka.

Ove etikete, osim visokog kvaliteta vina, posebnih boca i originalnog pristupa dizajnu, gde je etiketa na grliću boce, uparena su sa takođe jedinstvenim kutijama, pa osim uživanja u raritetnim vinima predstavljaju i vrhunski poklon.


Vino Tri Morave rezerva crveno 2016 je kupaža autohtone sorte prokupac 45% i tek nešto većeg udela kaberne frana. Ovo vino sa 15% alkohola je izuzetno kompleksno sa elegantnim aromama vanile, hrastovine, šljive i zrelih trešanja.

Vino Tri Morave rezerva belo 2016 od čiste tamjanike, dobijeno je spontanom fermentacijom na prirodnim kvascima. Nefiltrirano je, sa precizno izbalansiranih 12,5 % alkohola.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.