Izvor: eKapija | Petak, 01.11.2019.| 13:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nakon globalnog lansiranja, IQOS 3 Duo dostupan i na našem tržištu

(Foto: ND Studio)
Sa namerom da dodatno unapredi proizvode bazirane na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, kompanija Filip Moris (Philip Morris) predstavila je IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je stigao i na naše tržište.

Nakon globalnog lansiranja u Japanu, Koreji i Rusiji, Srbija je među prvim zemljima Evrope u kojima je ovaj najpopularniji bezdimni duvanski uređaj namenjen odraslim pušačima, dostupan.

IQOS 3 Duo dizajniran je tako da prelazak sa tradicionalnih cigareta na manje štetnu opciju učini još jednostavnijim, a posebnu pogodnost čini mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poređenju sa prethodnim verzijama ovog uređaja, IQOS 3 ili IQOS 2.4+.

- Udružili smo nauku i nove tehnologije kako bismo odraslim pušačima koji žele da nastave da konzumiraju duvan, dali mogućnost da, u odnosu na klasične cigarete, izaberu proizvod koji će im znatno manje škoditi. Lansiranje IQOS 3 Duo uređaja potvrda je naše posvećenosti da svet bez duvanskog dima učinimo mogućim - izjavio je Aleksandar Jakovljević, generalni direktor kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

Kompanija je u poslednjih 15-ak godina na globalnom nivou uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrevanja duvana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu da puše, opredeli za manje štetnu opciju od cigareta.Fotogalerija
Predstavljanje IQOS 3 Duo u Srbiji

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.