NavMenu

Air Serbia i finski Finnair uspostavljaju novo kod-šer partnerstvo

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.10.2019. 16:10
Komentari
Podeli
Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije i Finnair, finski nacionalni avio-prevoznik, dogovorili su kod-šer sporazum kako bi putnicima pružili unapređene mogućnosti za putovanja u okviru svojih mreža u Evropi.

Po ovom sporazumu, počev od 27. oktobra, Air Serbia dodaje svoj marketing kod "JU" na letove koje Finnair, obavlja između Helsinkija, Beča, Praga, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga, Osla, Rige, Viljnusa, Tartua i Talina.

Srpski avio-prevoznik je svoj kod dodao i na veliki broj letova koje Finnair, obavlja unutar Finske, između Helsinkija i gradova kao što su Turku, Tampere, Joensuu, Jyvaskyla, Kuopio, Kajaani, Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Kemi Tornio, Oulu, Ivalo, Kuusamo i Rovaniemi.

S druge strane, Finnair, dodaje svoj "AY" kod na letove koje Air Serbia obavlja između Beograda i Helsinkija, kao i između Beograda i Beča, Praga, Berlina, Tirane, Bukurešta, Sofije, Skoplja, Podgorice, Sarajeva, Tivta, Larnake i Soluna.

- Drago nam je što smo uspostavili kod-šer sporazum sa Finnair koji putnicima obe kompanije pruža više izbora i fleksibilnosti u organizaciji putovanja. Sigurni smo da će ovo uzbudljivo i strateški veoma značajno partnerstvo unaprediti ekonomske veze između naših zemalja. Raduje nas što ćemo imati priliku da ugostimo putnike Finnair-a na našim letovima za Beograd i ka drugim destinacijama kompaije Air Serbia - izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Naše novo kod-šer partnerstvo sa Air Serbia predstavlja sjajan način da Finnair proširi svoju mrežu i domet u Evropi - izjavio je Filip Levin, direktor za alijanse i partnerstva u kompaniji Finnair.

- Radujemo se početku saradnje sa Air Serbia na novim kod-šer letovima koji će omogućiti našim putnicima još više opcija i fleksibilnosti u njihovom planiranju putovanja - rekao je on.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.