Izvor: eKapija | Subota, 26.10.2019.| 13:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Za gradnju sportskog centra sa bazenom u Kuli dodatnih 53 miliona dinara

Budući izgled bazena u Kuli
Odbornici Skupštine opštine Kula usvojili su na sednici drugi rebalans budžeta Opštine Kula za 2019. godinu. Izmene i dopune Odluke o budžetu obrazložio je Zoran Vignjević, rukovodilac Odeljenja za finansije i privredu Opštinske uprave. Vignjević je istakao da se rebalansu pristupilo zbog obezbeđivanja dodatnih 53 miliona dinara za izgradnju Sportsko rekreativnog centra na Vašarištu u Kuli, gde je u toku prva faza radova na izgradnji bazena.

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić je tim povodom istakao da lokalna samouprava od marta ove godine vodi razgovore sa stručnim službama i stručnim licima, odnosno, inženjerima iz lokala i Pokrajine, budući da i Pokrajina finansira deo radova jer se pokazalo da je neophodno da inženjeri dodatno izvrše ispitivanja i urade dodatnu dokumentaciju.

- Građani opštine Kula će dobiti Sportsko rekreativni centar, kao i novi rekonstruisani park u centru Kule. Radovi mogu samo malo da se prolongiraju zbog nepredviđenih troškova u budžetu ali nikako neće biti zaustavljeni - rekao je Miljanić, navodi se na sajtu Opštine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.