NavMenu

Sve informacije o cenama ski karata, popustima i drugim uslugama na jednom mestu

Izvor: eKapija Subota, 26.10.2019. 09:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)Ilustracija
Skijališta Srbije objedinila su sve informacije vezane za ski karte, uslovima popusta, prodaje, važenja i ostvarivanje prava na određene pogodnosti možete pronaći na jednom mestu.

Kategorije korisnika

Odrasli su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 12-64 godine

Deca su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 6-11 godina

Deca starosti 0-5 godina imaju pravo na besplatno skijanje u pratnji jedne odrasle osobe.

Seniori su osobe koje u toku sezone (zimske ili letnje) imaju ili pune 65 i više godina

Fotografija

Fotografija je obavezna na svim ski kartama. Svoju fotografiju, kao i fotografije dece i osoba za koje kupujete ski karte, možete poneti na usb ili se slikati na licu mesta na prodajnim mestima Skijališta Srbije

Pojedinačna vožnja

Karta za pojedinačnu vožnju žičarom se može iskoristiti na žičarama: Karaman greben i Pančićev vrh. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Poludnevna ski karta

Poludnevna karta važi od početka rada skijališta do 13:00 ili od 12:30 do kraja rada skijališta. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Sezonska ski karta

Sezonska karta važi za sve sadržaje tokom zimske sezone (bob na šinama, adrenalinsku vožnju i tjubing), za po jednu vožnju u toku dana. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.
Noćna ski karta

Vlasnici ski karata, od sedmodnevne do sezonske, izuzev karte 10 u sezoni, imaju u okviru karte uključeno i korišćenje noćne staze. Svi ostali su u obavezi da kupe kartu koja važi za noćno skijanje.
Dodatni dan skijanja

Dodatni dan skijanja se naplaćuje 2.000 dinara. Dodatni dan skijanja je moguće kupiti ukoliko je prethodno kupljena 5-dnevna, 6-dnevna, 7-dnevna, 8-dnevna ili 9-dnevna karta. Dodatni dan skijanja se kupuje po isteku važenja prvobitno kupljene karte. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Depozit

Depozit za key card je 500 din.

Izgubljena ski karta

Zamena oštećene ili izgubljenje karte se naplaćuje 500 din po karti.

Fotografisanje vožnje bobom na šinama

Fotografija na bobu na šinama je 250 din.

Dečje ski sanke

Iznajmljivanje dečijih ski (motornih) sanki je 600 din/10 minuta

Vožnja tabačem

Vožnja tabačem 2.000 din/20 minuta (nakon završetka rada skijališta, uz najavu jedan dan unapred)

Vožnja u kabini za prevoz putnika na tabaču snega je 1.500 din / 20 minuta po osobi u terminima koje ski centar odredi za redovne termine. Minimalan broj putnika za polazak tabača je 5.

Zakup čitave kabine na 20 minuta, bez obzira na broj putnika, u terminima koji odstupaju od redovnih, je 24.000 dinara.

U cenu je uračunat PDV od 20%

Prodaja na rate

Prodaja na rate je moguća jedino i samo preko administrativne zabrane. Da biste ostvarili ovu mogućnost neophodno je da firma/ustanova/institucija u kojoj radi ima potpisan ugovor sa Skijalištima Srbije. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

Redovni popusti

WEB SHOP - 15% popusta na kupovinu ski karata on line, putem web shopa, isključivo platnim karitcama. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

SAJAM EXPO ZIM - 10% za vreme trajanja Ekspo zima. Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

SKI OPENING - "30% na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja". Kompletan cenovnik možete pogledati ovde.

STUDENTI - 10% za studente vlasnike međunarodne identifikacione kartice (ISIC) i evropske omladinske kartice (EYCA)

VLASNICI SEZONSKIH SKI KARATA - 5% za vlasnike sezonskih ski pasova iz prethodne sezone prilikom kupovine novog sezonskog ski pasa

ORGANIZOVANE GRUPE (OD 20 DO 50 ČLANOVA) - 10% za organizovane grupe od 20 do 50 članova

ORGANIZOVANE GRUPE (OD 51 DO 100 ČLANOVA) - Maksimalno 20% za organizovane grupe od 51 člana i više (od 51 do 100 članova 15% i 101 član i više 20%)

ORGANIZOVANE GRUPE NA OBUCI SKIJANJA/NASTAVA FIZIČKOG - 15% za organizovane grupe na obuci skijanja ili nastavi fizičkog vaspitanja (grupa treba da ima 20 i više članova).
SKI KLUBOVI I SKIJAŠKI SAVEZ SRBIJE - 15% za članove ski klubova i Skijaškog saveza Srbije (grupa treba da ima 5 i više članova).

WORLD SNOW DAY - 50% za poludnevne i dnevne dečije karte povodom obeležavanja World Snow Day.

Korisnici mogu da koriste samo jednu vrstu popusta, popusti po različitim osnovama se ne sabiraju.
Duo karta

Uslov za kupovinu DUO karte je da oba roditelja / staratelja budu prisutna prilikom kupovine karte, da se u kartu unesu podaci i slike za oba korisnika; da se radi o detetu uzrasta do 5 godina i da se prilikom kupovine dostavi na uvid validan dokaz za identitet i starost deteta.

DUO karta je jedina prenosiva ski karta.

DUO karta pruža mogućnost nadoknade štete u slučaju povrede za samo jednog od korisnika.

Porodični paketi

Karte u porodičnom paketu se prodaju od 4-dnevne do sezonske ski karte, izuzev karte 10 u sezoni.

Pravo na korišćenje porodičnog paketa imaju minimum jedan roditelj/staratelj sa minimum jednim detetom.

Ukoliko dete ima 12 i više godina, plaća cenu ski karte za odrasle, iz tabele porodičnog paketa, navodi se na sajtu Skijališta Srbije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.12.2023.  |  Građevina

Kompleks Marina Dorćol imaće skoro 200.000 m2 BRGP, 564 stana, 39 lokala, 68 poslovnih apartmana, dva vrtića... - Podnet zahtev za zelenu dozvolu za gradnju (FOTO)

Za gradnju Marine Dorćol, Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Gradske uprave grada Beograda je krajem septembra izdao lokacijske uslove, a sada je investitor, kompanija Sebre Marina Dorćol podnela Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu. Predviđena zona gradnje nalazi se u najstarijem gradskom jezgru i obuhvata prostor bivše industrijske zone Marine Dorćol

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.