NavMenu

Specijalna ponuda oročene štednje u evrima uz sigurnost, stabilnost i dva veka tradicije

Izvor: eKapija Petak, 25.10.2019. 15:15
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/screenshot)
Svetski dan štednje nas svake godine podseti da razmislimo o tome koliko je štednja važna i na koji način može da doprinese našoj finansijskoj sigurnosti. U susret ovom međunarodnom prazniku, i povodom obeležavanja 200 godina tradicije štednje u Erste Grupi, Erste banka je pripremila posebnu ponudu štednje u evrima, oročene na 18 meseci.

Depoziti od 25.000 do 49.999 EUR mogu se oročiti uz godišnju nominalnu kamatnu stopu od 1,25%, a za sredstva jednaka ili veća od 50.000 EUR ona iznosi 1,5%. Kamatne stope su jedinstvene za klijente sa i bez prenosa primanja, a važe za štednju oročenu u svim poslovnicama Erste banke.

- Štednja knjižica bila je inovativan proizvod pre dva veka, kada ju je "Prva austrijska štedionica", prethodnica Erste Grupe, ponudila svim građanima, bez obzira na njihov socijalni status, pol ili poreklo. Omogućila je ljudima da sačuvaju novac, ali i da steknu kapital. Štednja je danas podjednako važna. Za postojeće i potencijalne klijente pripremili smo specijalnu ponudu kojom želimo da ih podržimo u nastojanju da štede i obezbede finansijsku sigurnost za sebe i svoje bližnje - istakla je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste banci, i dodala:

- Pored 200. godišnjice Erste Grupe, u ovoj godini obeležavamo i 155 godina Novosadske štedionice, čija je Erste banka naslednica. Svi koji se odluče da štede u Erste banci mogu da računaju na stabilnost, sigurnost i tradiciju štednje koje traju dva veka.

Štednja oročena onlajn, iznosi manji od 25.000 EUR, kao i reoročena postojeća štednja ugovaraju se po redovnoj štednoj ponudi banke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.