Izvor: eKapija | Petak, 25.10.2019.| 10:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Traži se koncesionar za postavljanje pokretnih stepenica i liftova za invalide, održavanje podzemnih prolaza, video nadzor i urbani mobilijar u Beogradu

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Longchalerm Rungruang/shutterstock.com)
JP Putevi Beograda raspisalo je javni poziv za učestvovanje u postupku dodele koncesije za finansiranje nabavke, postavljanja i održavanja pokretnih stepenica i liftova za invalide. Takođe, traži se i koncesionar za rekonstrukciju i održavanje delova podzemnih prolaza i nabavku, postavljanje i povezivanje digitalnih kamera koje obezbeđuju "motorized remote position and zoom control", i opreme za snimanje i prikupljanje informacija o saobraćaju i softvera za upravljanje saobraćajem u Beogradu koji se ne mogu komercijalno koristiti.

Poziv se odnosi i na dodelu koncesije za finansiranje nabavke, izgradnje, postavljanje, održavanje i korišćenje određenih elemenata urbanog mobilijara koji se mogu komercijalno koristiti.

Mesto obavljanja koncesione delatnosti nalazi se na teritoriji Beograda i to na sledećim lokacijama: Palata Albanija, Terazije, Igumanova palata, raskrsnica Nušićeve i Dečanske ulice, Bulevar Mihajla Pupina, Jurija Gagarina u Bloku 45 i Bulevar Vojvode Mišića kod Beogradskog sajma.

Rok trajanja koncesije je 25 godina, koji počinje da teče od dana stupanja na snagu ugovora o koncesiji. Ponude se dostavljaju do 17. decembra u 10 časova.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najviša ponuđena koncesiona naknada. Rok za donošenje odluke iznosi 30 dana od isteka roka za dostavljanje ponuda.

Više informacija o javnom pozivu možete videti OVDE.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.