Izvor: eKapija | Četvrtak, 24.10.2019.| 14:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija "3 oka preduzetnika" i trening "Gospodar ili žrtva promene" 13. i 14. novembra u Beogradu

Darko Mirković, Brajan Trejsi i Endrju Filips
Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, organizuje dva velika poslovna događaja: Međunarodnu konferenciju preduzetničkih strategija "3 oka preduzetnika", koja će se održati 14. novembra i Veliki otvoreni trening poslovnih veština "Gospodar ili žrtva promene", koji će se održati 15. novembra u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu.

"3 oka preduzetnika" je međunarodna konferencija preduzetničkih strategija na kojoj će 14. novembra preduzetnici sa dokazanim, primenjenim, poslovnim strategijama, preneti svoje iskustvo i znanje onima koji žele da ostvare svoje ciljeve brže i efikasnije. Cilj konferencije je pokretanje inspiracije i ohrabrivanje preduzetničkog načina razmišljanja i rada, prenošenje dragocenog iskustva onih koji su već platili visoku cenu dokazanim primerima iz prakse, osnaživanje pozicije i profitabilnosti kroz umrežavanje i poslovne dogovore.

Među predavačima i panelistima između ostalih su i Endrju Filips (Andrew Phillips) - Brian Tracy Global, Nebojša Matić - Mikroelektronika, Siniša Žarin - The Manual Co, Matija Gracin - Rimac automobili, Branislav Sekulić - Vrtlari, Ivana Popović - Startap Kidz, Sanja Popović Pantić - Udruženje poslovnih žena Srbije, Svetlana Kisić - Junior Achievement.

"Gospodar ili žrtva promene" je trening poslovnih veština po licenci programa Brajana Trejsija (Brian Tracy) "Crisis Management & Business Model Reinvention", koji odgovara na pitanje: "Kako ostvariti vrhunske rezultate u trenutnom poslovanju i sačuvati iste u trenucima krize i rapidnih promena?".

Trening je namenjen svima koji žele da usvoje poslovni model razmišljanja i postavljanja poslovnih strategija, upravljaju promenama, unaprede efikasnost, možda promene trenutni poslovni model i uđu u novi oblik poslovanja, od vlasnika srednjih i malih preduzeća, preko menadžera, bankara, svatnika iz osiguravajućih kuća, do onih koji žele da pokrenu sopstveni biznis.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.