NavMenu

MF predstavlja nove prednje kosilice i prevrtače

Izvor: Agroklub Sreda, 23.10.2019. 16:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: TDKvisuals/shutterstock.com)Ilustracija
Massey Ferguson, globalni brend kompanije AGCO (NYSE:AGCO), proširuje svoju ponudu opreme za žetvu krmnog bilja i mašina za seno novim prednjim kosilicama kao i širim, nošenim ili vučenim prevrtačima.

Nove mašine poboljšavaju asortiman koji je veoma popularan kod kupaca i distributera.

- U okviru naše "full-line" strategije, Massey Ferguson nastavlja da ulaže u svoju ponudu proizvoda. Ove nove kosilice i prevrtači su bitan sastavni deo pristupa i našim kupcima nude nova rešenja kako bi zadovoljili svoje rastuće potrebe - kaže Frančesko Kvaranta (Francesco Quaranta), potpredsednik sektora za prodaju i marketing Massey Ferguson EME.

- Naš sveobuhvatan asortiman visokokvalitetnih i produktivnih mašina omogućava kupcima da nabavljaju proverene uređaje sve na jednom mestu kod svog Massey Ferguson distributera, za koga znaju da im pruža odličnu podršku i servis - dodao je.

Zahvaljujući matičnoj kompaniji AGCO, Massey Ferguson je u stanju da koristi globalno iskustvo u oblasti dizajna i inženjeringa. Ovo tehničko znanje kupcima omogućava da profitiraju od novih mašina koje kombinuju pragmatične inovacije sa postojećim i dokazanim funkcijama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.