NavMenu

Otvoren konkurs za EY Preduzetnika godine 2019

Izvor: eKapija Utorak, 22.10.2019. 14:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Revizorsko–konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) danas je osmu godinu zaredom otvorila konkurs za program EY Preduzetnik godine, koji će trajati do 20. novembra 2019. godine.

Ceremonija proglašenja pobednika biće održana u februaru 2020. godine, a pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2020. godine, saopšteno je iz kompanije.

Kao i prethodne godine, program je podržan od strane Ministarstva privrede Republike Srbije, Radio Televizije Srbije, magazina Biznis & Finansije i poslovnog portala eKapija.

Nagrada EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Postoji više od 30 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godine u Republici Srbiji učestvovalo je 180 kompanija, koje su u protekloj godine zaposlile 18.000 ljudi, a ostvarile prihod od čak 156 milijardi dinara.

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine 2019 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Učešćem u programu EY Preduzetnik godine najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da povećaju mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim, tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu.

Na sajtu kompanije nalaze se sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine kao i prijavni formular. Prijave su moguće i na online aplikaciji https://geoy.ey.com/ na kojoj je moguće i predložiti kandidata za ovo priznanje.


- Od osnivanja, program EY Preduzetnik godine pružio nam je šansu da iz bližeg ugla sagledamo načine na koje razmišljaju najbolji. Do danas, u programu je učestvovalo 180 uspešnih preduzetničkih kompanija. Iskustva i saznanja do kojih dolazimo iz godine u godinu, ostavljaju nas bez daha i ponosan sam što mogu da kažem da će kompanija EY u Srbiji osmu godinu zaredom promovisati uspehe preduzetnika - izjavio je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Podrška preduzetništvu jedan je od doprinosa kompanije EY stvaranju boljeg poslovnog okruženja što je ujedno i moto kompanije. Ovim programom, navodi se u saopštenju, kompanija EY želi da doprinese afirmaciji najboljih srpskih preduzetnika i pruži im mogućnost da stanu rame uz rame sa najboljima iz celog sveta.

Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, EY Preduzetnik godine dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije, dodaje se u dpisu kompanije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Kako je greška administracije ukinula jedan novobeogradski bulevar - Gospodine, vi živite u Ulici Milutina Milankovića

Na dojavu da je izbio požar u beogradskoj Ohridskoj ulici, ekipa jednih dnevnih novina pre nekoliko godina odmah se uputila u ovaj vračarski sokak. Kada su stigli na odredište i uočili da nema vatrogasnih kola, od stanara su saznali da kod njih požara nema i da se možda tako nešto desilo u nekoj drugoj ulici sa istim nazivom. Ubrzo se ispostavilo da je reč o u nekoliko kilometara udaljenoj Ohridskoj u Zemunu. Ovakvi primeri u beogradskoj

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.