Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.10.2019.| 18:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Za popravku puteva u Novoj Varoši milijardu dinara

(Foto: mariait/shutterstock.com)
Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetila je u ponedeljak 21. oktobra i tom prilikom istakla da su za četiri godine u rehabilitaciju putne infrastrukture u Zlatiborskom, uložene 3,2 milijarde dinara, kao i da će u ovoj i narednoj godini u održavanje puteva u Novoj Varoši biti uloženo približno milijardu dinara.

Mihajlović je najavila da će samo u narednih par godina u infrastrukturu biti uloženo najmanje deset milijardi evra, podsetivši na to da se završava Koridor 11, ali i da počinje izgradnja auto-puta Niš-Merdare-Priština, Moravskog i Fruškogorskog koridora i brze saobraćajnice Šabac-Loznica, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Udovičić je naveo da je uspostavljena kvalitetna sportska i omladinska infrastruktura u ovoj opštini i obnovljena većina sportskih terena.

Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević je rekao da je počela rekonstrukcija i izgradnja više putnih pravaca, pre svega, puta od Branoševca do Zlatara, i najavio da će sledeće godine početi radovi na kružnom toku, na putevima od Špilova do Ivanjice i od Kokinog Broda do Jarmovca, ali i u Karađorđevoj ulici u gradu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.