Izvor: Promo | Ponedeljak, 21.10.2019.| 15:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Učenici iz Novog Sada posetili kompaniju Tiffany Production

Kompanija TIFFANY Production ugostila je 10. oktobra 140 učenika i 10 profesora tehničke škole Mileva Marić Ajnštajn iz Novog Sada. Oni su imali želju da se upoznaju sa svim procesima koji se odvijaju u ovoj uspešnoj čačanskoj kompaniji.

Prema rečima učenika, ovo iskustvo je za njih bilo od neprocenjive vrednosti.

- Imali smo priliku da se na licu mesta upoznamo sa procesima o kojima smo pre imali isključivo teorijska znanja. Ovo je bila idealna prilika da vide kako to nastaje jedan odevni predmet, a zatim i cela kolekcija - od crtanja skica, određivanja osnovnih i pomoćnih materijala, izrade šablona, preko šivenja uzoraka i na kraju masovne proizvodnje - rekao je jedan od učenika novosadske škole.

Tri profila ove škole iz oblasti tekstila - modni krojači, modelari odeće i dizajneri po prvi put su videli kako se to stiže od ideje do realizacije i koje su to aktivnosti, ali i odgovornosti njihovih starijih kolega.

- Sigurni smo da je ova poseta imala veliki pedagoški i stimulativni uticaj i da će neko od ovih đaka biti deo podmlatka kompanije TIFFANY u nekom budućem periodu - istakla je Tamara Karapandžić, marketing i PR menadžer kompanije.Fotogalerija
Učenici u poseti kompaniji Tiffany Production

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.