Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.10.2019.| 12:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

Rokas Atina na osmoj AIDA Europe konferenciji u Lisabonu

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Međunarodna advokatska kompanija Rokas bila je učesnik osme AIDA (Association Internationale de Droit des Assurances/International Insurance Law Association Europe) Europe Conference koja je održana 3. i 4. oktobra u Lisabonu.

Konferencija u Lisabonu održana je pod nazivom "Landfall of theTech Storm", a o ključnim temama raspravljano je na panelu na kojem je moderator bio Alkistis Kristofilou (Alkistis Christofilou), partner u Rokas Atina (Hot Topics/ Key Developments session).

Učesnici sesije bili su i Hugo Borginjo (Hugo Borginho), direktor odeljenja za analizu rizika i solventsnosti portugalskog Nadzora osiguranja i penzisjkih fondova - ASF; Pegi Šeron (Peggy Sharon), predsednica i partner u Levitan Sharon & Co iz Tel Aviva; Filip Frek (Philipp Frech), generani savetnik i sekretar korporacije u B3i Services AG iz Švajcarske i Entoni Peroto (Anthony Perotto), partner u NCTM Milan iz Londona.

Na konferenciji se predstavila i Viktoria Chatzara, starija saradnica u Rokas Atina, kao jedan od četvoro dobitnika priznanja AIDA Europe Young Authors Awards 2019. Ona je prezentovala svoj rad pod nazivom "Međusobna povezanost između GDPR-a i IDD-a".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.