NavMenu

SBB-ov EON Smart Box proglašen najboljim uređajem za korisnike na svetu

Izvor: Promo Nedelja, 20.10.2019. 15:00
Komentari
Podeli
Na najuticajnijem međunarodnom sajmu elektronskih medija i tehnologije IBC2019 održanom u Amsterdamu, EON Smart Box proglašen je za najbolji set-top box u kategoriji "Customer Premise Technology" ("Najbolji uređaj koji operator obezbeđuje krajnjem korisniku").

Posebno je zadovoljstvo što ova nagrada stiže na prvi rođendan EON Smart Boxa i EON paketa kompanije SBB i predstavlja zvaničnu potvrdu postavljanja novih trendova koji su korisnicima ponudili drugačiji način gledanja televizije i vrhunsko TV iskustvo.

Nakon samo godinu dana više od 300.000 domaćinstava u regionu izabralo je EON pakete zbog vrhunskog korisničkog iskustva i fenomenalne Giga mreže. Više od 200.000 domaćinstava koristi EON Smart Box, dok se EON aplikacija koristi na više od milion mobilnih uređaja i računara u regionu.

Zašto je revolucionarni EON Smart Box toliko tražen i ispred svih ostalih set-top box uređaja?

Zato što uz njega svaki TV postaje Smart TV. Daje mogućnost pretrage interneta, gledanja YouTube sadržaja, igranja igrica na bilo kom televizoru. Uz vraćanje programa do čak 7 dana unazad i to na svim kanalima, omiljeni sadržaji nikad neće biti propušteni.

Uz njega se dobija i Bluethooth daljinski upravljač koji možete da uperite bilo gde i kanal, zvuk ili bilo koja komanda će biti prihvaćeni, a uz to ima i glasovnu pretragu. EON Smart Box omogućava i puštanje video sadržaja sa mobilnog uređaja na televizor. Donosi bogat Video klub sa preko 16.000 atraktivnih naslova, koje možete početi da gledate na jednom, a nastavite na bilo kom drugom uređaju - smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

EON Smart Box uređaj može da ima svako, bilo gde u Srbiji. Dobija se uz EON pakete, bilo da ste na SBB mreži ili van SBB mreže, uz bilo koji internet.

Gledanje televizije uz neki od SBB-ovih EON paketa omogućava praćenje više od 230 kanala od kojih je čak 68 u HD rezoluciji, uključujući i TV kanale sa najpopularnijim programom – Sport Klub (Premier league, Primera, Euroleague, NFL, Formula 1...), Nova S (Ubice moga oca, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom, Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Među nama, Ujka novi horizonti, utakmice fudbalske reprezentacije Srbije), N1, dok će vaši mališani uživati u najkvalitetnijem programu za decu na Pikaboo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.