Izvor: Netokracija | Petak, 18.10.2019.| 17:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nike, IBM i McDonalds koriste srpski Vacation Tracker kako bi pratili godišnje odmore svojih zaposlenih

(Foto: hedgehog94/shutterstock)
Ako uzmemo u obzir da kompanije često broje desetine, a nekada i stotine zaposlenih, jasno je da je proces ažurnog praćenja odsustvovanja zaposlenih pravi izazov. Kako bi olakšali ovaj posao, tim iza kompanije Cloud Horizon, osmislio je i napravio rešenje koje već danas koristi oko 370 kompanija širom sveta, među kojima su Nike, IBM, McDonald’s, Deel i druge.

Vacation Tracker je digitalni web alat zamišljen kao desna ruka za menadžere timova koji vode računa o radnim satima i periodima odmora određene grupe zaposenih u kompanijama i manjim firmama. Na ovaj način, platforma nudi jednostavna rešenja za unos svih potrebnih informacija o svim odsustvovanjima zaposlenih sa posla, uz integraciju informacija i podsetnika na Slack i G Suite sistem.

Prema rečima CTO i suosnivača servisa Slobodana Stojanovića, kako je pre otprilike četiri godine tim kompanije Cloud Horizon prešao broj od 15 ljudi i počeo da se širi, struktura firme se menjala, a sve to je donosilo nove izazove kao što je pomenuto planiranje godišnjih odmora, što je navelo zaposlene da razviju interno rešenje koje će im pomoći u savladavanju izazova na tom polju.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.