Izvor: eKapija | Petak, 18.10.2019.| 14:17
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grdelica dobila hotel sa savremenim restoranom posle više decenija - Na proleće 2020. gradiće se i velika bašta (FOTO)

Svečana sala hotela u Grdelici
Grdelica je posle više decenija dobila hotel sa savremeno opremljenim restoranom.

Investitor Stevan Stamenković radni vek proveo je u Americi i rešio da svoje penzionerske dane provede u rodnom kraju, pa i da pokrene turizam. Pre 10 godina, za oko 100.000 EUR kupio je stari hotel Morava koji je bio u zapuštenom stanju, da bi posle ulaganja i renoviranja na njegovom mestu nastao novi hotel.

- Imamo sedam soba, dvokrevetnih i jednokrevetnih. Skoro svi radovi su završeni, ostalo je još nešto malo na opremanju soba i očekujemo da ćemo za 10-15 dana moći da primimo prve goste - rekao je za eKapiju menadžer hotela Đorđe Mitić.

On je dodao da će hotel, koji se sada zove Alibaba s & s, Grad Jelica, u budućnosti najverovatnije nositi ime po prethodniku, hotelu Morava.

U okviru hotela postoji i svečana sala za proslave kapaciteta 230 mesta, kao i restoran koji radi svakog dana i koji prima do 80 gostiju.

- U planu je da na proleće 2020. godine izgradimo veliku baštu u okviru hotela kakva je nekad bila. Hoćemo da privučemo turiste u Grdelicu, kako bi se i opština brže razvijala - kaže Mitić.

I. Milovanović
Fotogalerija
Hotel u Grdelici

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.