Izvor: eKapija | Petak, 18.10.2019.| 12:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Transfera dobila sertifikat bonitetne izvrsnosti sa najvišom ocenom

Kompaniji Transfera dodeljen je sertifikat bonitetne izvrsnosti sa ocenom AAA, koja je ujedno i najviša. Ovaj sertifikat dodeljuje kompanija Bisnode, koja usko sarađuje sa vodećim svetskim provajderom globalnih poslovnih informacija Dun & Bradstreet, a na osnovu analize poslovanja za prethodne tri godine u delatnosti H 5229 (ostale prateće delatnosti u saobraćaju), gde posluje ukupno 1.823 aktivnih preduzeća u Republici Srbiji.

- Transfera već tri godine posluje iznad proseka, a njen rad odlikuje se visokom likvidnošću i ostvarivanjem visokih prinosa. Imajući u vidu ove parametre, ne čudi što je kompanija u samom vrhu privrednih društava Srbije, odnosno u top 0,5% najuspešnijih, najlikvidnijih i najsolventnijih preduzeća na ovoj teritoriji - navodi se u saopštenju.

U okviru događaja Bisnode4Excellence 2019, namenjenog poslovnim partnerima i korisnicima Bisnode rešenja kao i nosiocima sertifikata bonitetne izvrsnosti A, AA, AAA i Gold, dodeljena je i nagrada CFO Transfere Vladimiru Popoviću.

- Ponosni smo što možemo da kažemo da je u okviru svoje delatnosti Transfera prepoznata kao visoko preporučen i pouzdan partner za saradnju po međunarodnoj metodologiji i standardima koji se primenjuju u 18 zemalja Evrope (Nemačka, Švajcarska, Švedska, Mađarska itd.) - dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.