Izvor: eKapija | Četvrtak, 17.10.2019.| 09:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija GoPro proslavila 10 godina poslovanja

Tim kompanije GoPro
Tim kompanije GoPro (Foto: GoPro)
Kompanija GoPro je u sredu, 2. oktobra zajedno sa svojim zaposlenima, klijentima, partnerima i prijateljima firme proslavila deceniju poslovanja i nove poslovne pohode.

Petar Miljković, Direktor GoProa, pozdravio je sve goste i podelio par zanimljivih informacija o GoPro-u.

- Za 10 godina naša kuća je prošla put koji često nije bio lak, ali koji je uvek bio ispravan. GoPro je nastao na viziji da kompanija može da postoji i radi, i da ceo proces bude lep i ugodan za ljude koji u njoj rade, a pre svega da donese vrednost onima koji nam poklone poverenje da im svojim rešenjima pomognemo da budu uspešniji. Mi smo firma koja se vodi vrednostima i procesima. Vrednosti delimo među sobom, a procese stalno unapređujemo. Važno mi je da svi prisutni znaju da nam je na prvom mestu zadovoljstvo zaposlenih, a odmah zatim zadovoljstvo klijenata, jer duboko verujemo da zadovoljni zaposleni čine i klijente zadovoljnima - rekao je gostima Petar Miljković, direktor GoProa.

Kako je istakao, kompanija u narednom periodu planira da raste kao i do sada - u skladu s realnošću i mogućnostima, stalno i stabilno, ni premalo, ni previše.

- Takođe planiramo da ne menjamo način rada, odnosno da sa svim klijentima ulazimo u ravnopravan odnos, koji mora da bude fer za sve. I dalje će svi moći da očekuju od nas da uvek dobiju savet za koji smatramo da je najbolji za vas, naše cenjene klijente i partnere. Planiramo i da nastavimo sa pojačanjem našeg prisustva globalno. S ponosom mogu da istaknem da za sada još samo u Australiji nemamo klijente i da su kvalitet, znanje, posvećenost i pristup poslu prepoznati u celom svetu, ne samo u Srbiji i bivšoj SFRJ - istakako je MIljković.

Petar Miljković, direktor kompanije
Petar Miljković, direktor kompanije (Foto: GoPro)
Kompanija će, kako je rekao, i dalje nastaviti da ulaže u svoje zaposlene, njihovo znanje i veštine.

- Smatramo da su naše koleginice i kolege naša najveća vrednost, i iskoristiću ovu priliku da se zahvalim i porodicama i prijateljima naših zaposlenih na podršci koju im pružaju. Zauzvrat, mi ćemo se uvek truditi da vam kući dolaze na vreme i da ih kod kuće ne muče nikakve brige sa posla. Pored posla, nama su važne i porodične vrednosti, imamo dosta dece u GoPro, od pre neki dan imamo i novu bebu, imamo i nekoliko bračnih parova, a imamo i nekoliko trudnica koje su večeras sa nama ovde. Želimo da ih bude što više i da naše koleginice i kolege, dok gradimo zajedno našu firmu, grade i svoje porodice - rekao je direktor kompanije.

Kako je istakao, kompanija će nastaviti da pomaže i one kojima je pomoć najviše potrebna.

- Pre svega, mislim na decu koja su jedna od najosetljivijih grupa, ali i na sve one kojima možemo da pomognemo. Drago mi je da večeras vidim i predstavnike organizacija s kojima sarađujemo po tom pitanju. Na kraju, želim da se zahvalim svim našim zaposlenima, našim klijentima i partnerima. Naravno, bez vas ne bismo bili tu gde jesmo. Hvala vam na poverenju - trudićemo se da ga uvek opravdamo i da sutra budemo bolji nego što smo danas - rekao je Petar Miljković.

Na proslavi su uručene i zahvalnice najvažnijim partnerima - kompanijama Microsoft i Žejn, sa kojima GoPro sarađuje gotovo od samog početka poslovanja.

U ime kompanije Microsoft, zahvalnicu je primio Željko Vujinović, direktor kompanije Microsoft u Srbiji. On od 2014. godine, predvodi posvećen i dinamičan tim i svojom je ekspertizom i bogatim iskustvom u oblasti informacionih tehnologija doprineo uspešnom razvoju kompanije, ali i srpskog digitalnog tržišta.

Zahvalnicu u ime kompanije Žejn, primio je Ernest Žejn, vlasnik kompanije. Kompanija predstavlja slovenačko-nemačku grupaciju koja kroz svoj proizvod ShakeSpeare, sistem za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, digitalizuje i transformiše rad i poslovanje mnogih kompanija širom Evrope.

Predstavnica Fondacije SOS dečija sela
Predstavnica Fondacije SOS dečija sela
Kao odgovorni član društva, GoPro je oduvek bio aktivno uključen u društveno odgovorne projekte, posebno one okrenute deci. Od samog osnivanja, kompanija puno ulaže i neguje društveno odgovorne vrednosti. Zaposleni kompanije takođe dele ove vrednosti, pa su iz tog razloga sve akcije koje je kompanija organizovala u tom smislu, imale punu podršku i zalaganje celog GoPro tima.

Kompanija je organizovala i podržala niz humanitarnih akcija, pa su se gostima predstavili i predstavnici Fondacije SOS dečja sela. Oni su sve prisutne pozvali da se prikuljuče projektima koje vodi njihova organizacija, u meri u kojoj je to moguće.

Za dobru atmosferu na proslavi desetogodišnjice kompanije GoPro pobrinuo se Penthouse bend iz Niša.


Fotogalerija
Proslava 10 godina kompanije GoPro

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.