NavMenu

Dom zdravlja Novi Sad traži izvođače radova na rekonstrukciji ambulante na Limanu

Izvor: Radio 021 Sreda, 16.10.2019. 19:16
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: miamia/shutterstock.com)Ilustracija
Dom zdravlja Novi Sad u narednih mesec dana traži izvođače radova na rekonstrukciji ambulante na Limanu IV, posao koji bi trebalo da se radi u sledećih godinu dana.

Rok za izvođenje radova je najduže 400 dana, a garancija za radove ne može da bude kraća od dve godine od dana primopredaje radova. Procenjena vrednost ovih radova je nešto više od 692 miliona dinara.

Reč je o kompletnoj rekonstrukciji, tokom koje se očekuje preseljenje osoblja i pokretne opreme u drugu ambulantu. Kako su gradski čelnici planirali još pre dve godine, kad se radio projekat, izgradnjom nove zgrade na Bulevaru patrijarha Pavla rasteretili su se punktovi Hitne pomoći, što će omogućiti da se deo doma zdravlja na Limanu preseli u Vršačku ulicu po početku rekonstrukcije.

Inače, investitor na ovim radovima nije Grad, kao osnivač doma zdravlja, već sama ustanova. Na nju je Gradsko veće tokom leta prenelo investitorska prava i obaveze za projekat rekonstrukcije u ime i za račun Grada, te je ova nabavka naknadno dodata u plan javnih nabavki.


Tender je otvoren do 19. novembra, a detalje pogledajte OVDE.

Podsetimo, očekuje se i izgradnja nove ambulante doma zdravlja na Adicama, s obzirom na to da se završava s radovima na projektu ovog objekta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.