Izvor: eKapija | Sreda, 16.10.2019.| 09:17
Izdvojite članak Odštampajte vest

Velike investicije najavljene na Vračaru - Rekonstrukcija Južnog bulevara i Makenzijeve, gradnja sportskog centra sa bazenom...

Hram Svetog Save na Vračaru
Hram Svetog Save na Vračaru (Foto: Suzana Obradović)
Gradska opština Vračar svečano je obeležila praznik Dan opštine. Predsednik opštine Milan Nedeljković najavio je kapitalne i glavne projekte čija je realizacija planirana do kraja 2020. godine, a odnose se na rekonstrukciju aneksa koji je Opština ustupila predškolskoj ustanovi Vračar, škola, izgradnju novog sportskog centra sa velikim otvorenim bazenom i multifunkcionalnom dvoranom, kao i rekonstrukcija enterijera Upravne zgrade opštine Vračar.

Govoreći o rekonstrukciji ulica i saobraćajnica Nedeljković je istakao da su u poslednjih šest meseci rekonstruisane Cerska ulica, Jovana Rajića, Dubljanska, Svetozara Gligorića, Šumatovačka, i istovrmeno najavio, da će uz pomoć Grada Beograda biti kompletno renovirane i proširene Makenzijeva ulica, Cara Nikolaja i Žička. Nedeljković je istakao i da će početkom 2020. godine početi rekonstrukcija Južnog bulevara, navodi se na sajtu ove gradske opštine.

Govoreći o planovima opštine Vračar u cilju povećanja zelenih površina, predsednik je najavio i kompletno renoviranje tri velika vračarska parka – Čuburski, Neimarski i park Petra Bojovića.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.