NavMenu

Turistički Svet organizuje Treći međunarodni Wellness & Spa Fest

Izvor: eKapija Utorak, 15.10.2019. 12:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sirirak kaewgorn/shutterstock.com)Ilustracija
Posle pune tri godine, Turistički Svet 9. novembra u Beogradu organizuje III međunarodni Wellness & Spa Fest, obećavajući novo, inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a, ovog puta s fokusom na "zdravlju iz vode"!

Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove… otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim "Svetim gralom" fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.

- Wellness & SPA Fest je: jedinstvena, proaktivna, kompleksna priča, jedan od do sada najzanimljivijih događaja po svom konceptu, sadržaju, učesnicima, porukama i efektima. On motiviše i inspiriše na pozitivne promene u odnosu prema zdravlju, životnoj filozofiji, životu u celini, daje inpute za postizanje energetskog balansa na fizičkom i mentalnom nivou, za veću toleranciju na stres i veće zadovoljstvo sobom, s nedvosmislenim pozitivnim uticajem na sve sfere života i rada - navode organizatori.

Više kroz praksu nego teoriju, više uz igru i rituale za opuštanje, nego uz klasične promotivne forme, govoriće se tokom čak osam časova uzbudljivog, programa o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva.

- Biće to zanimljivo globalno putovanje kroz svet wellness-a uz mnoštvo različitih simultanih aktivnosti: obavezan "pozdrav životnoj energiji", atraktivne promocije poznatih hotelskih, banjskih i nezavisnih wellness & spa centara, kao i turističkih destinacija, prezentacija novih proizvoda, usluga, wellness & Spa koncepata i trendova, zanimljivih radionica, vežbi sa profesionalnim trenerima, besplatnih tretmana i konsultacija sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajtmotiv "zdravlje", ali i učešće poznatih javnih ličnosti na Festivalu – promotera zdravih stilova života, degustacije zdrave hrane i napitaka, igru i smeh kao sastavni deo koncepta zdravlja, a sve to u atmosferi koja sinergijom dekoracije, muzike, boja i mirisa daje tako potreban impuls fizičkoj i mentalnoj relaksaciji - obećavaju organizatori.

Kruna celodnevnog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji.

Fest se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.