NavMenu

"Home Invest" završava stambeno-poslovni centar u Zrenjaninu - objekat u funkciji od decembra 2009.

Izvor: eKapija Petak, 16.10.2009. 14:01
Komentari
Podeli

Novosadska kompanija "Home Invest" privodi kraju završne radove na stambeno-poslovnom centru u Zrenjaninu, a stanovi u tom objektu, u neposrednoj blizini gradskog parka, biće useljivi u decembru 2009. godine.

Zgrada ima dva sprata i potkrovlje, a njena bruto površina je oko 5.000 m2, dok su lokali i do 800 m2. Površina stanova je od 37 do 115 m2, a jedinice su organizovane od jednosobnih do petosobnih.

- Poslovni prostor, koji se nalazi u okviru objekta, je svojim oblikom i površinom koncipiran tako da se može iskoristiti u najrazličitije poslovne potrebe i svrhe, kao što su banke, prodajni saloni, saloni nameštaja i automobila, razna predstavništva i sedišta kompanija, super marketi, IT centri, poliklinike, ordinacije, itd- poručili su iz "Home Investa", koja je investitor i izvođač radova.

Karakteristično je da se, u zavisnosti od zahteva i potreba poznatog kupca, poslovni prostor-lokal može transformisati u svojoj korisnoj površini, pa tako korisna površina koja iznosi 400 m2, može da se transformiše u 600 m2 ili čak i u 800 m2.

Stambene kredite za kupovinu stanova u ovoj zgradi odobrava Hypo Alpe Adria uz subvencije Vlade Srbije.

Tagovi:
Hipo Alpe Adria
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.