Izvor: eKapija | Četvrtak, 10.10.2019.| 16:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Telenor banka sada se zove - Mobi Banka

Telenor banka od danas nastavlja poslovanje pod novim poslovnim imenom, Mobi Banka AD Beograd. Ta novina, kako je saopšteno, predstavlja sledeći korak u razvoju prve mobilne i onlajn banke u zemlji, posle preuzimanja od strane PPF grupe u februaru 2019. Promenu poslovnog imena pratiće i novi vizuelni identitet.

- Novo ime Mobi Banka odražava naše strateško opredeljenje da nastavimo sa razvojem naprednih digitalnih proizvoda, dostupnih korisnicima prvenstveno kroz mobilno i onlajn bankarstvo. Kao i do sada, fokus banke ostaje i na sinergiji sa Telenorom Srbija. Veliko mi je zadovoljstvo što sada možemo da podelimo sa više od 450.000 klijenata novi izgled i ime Banke. U predstojećem periodu, nastojaćemo da inovacijama Mobi Banke aktivno doprinesemo daljoj transformaciji bankarstva, koje će biti sve mobilnije, neposrednije, direktnije i jednostavnije iz korisničkog ugla - kaže Miloš Brusin, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke.

U sledećih nekoliko dana, mobilna i internet aplikacija Banke promeniće ime iz Telenor banka u Mobi Banka, zadržavajući sve dosadašnje funkcionalnosti. Novi dizajn i ime banke biće primenjeni na sajtu, u ekspozituri, na bankomatima i u Telenor prodavnicama.

Klijentima banke brojevi računa, paketi proizvoda i usluge koje su do sada koristili, ostaju nepromenjeni.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.