Izvor: Promo | Sreda, 09.10.2019.| 16:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Šta je sledeće na tržištu nekretnina - CBS International na EXPO REAL godišnjem sajmu u Minhenu

Tim kompanije CBS na sajmu u Minhenu
Tim kompanije CBS na sajmu u Minhenu
EXPO REAL, najveći sajam za sektor nekretnina, investicija i finansija, ujedno i najveći B2B sajam u Evropi, koji se ove godine održava od 7. do 9. oktobra u Minhenu, okupio jeinvestitore i vodeće kompanije iz oblasti real estate-a, čak 586 izložbi, 1.185 govornika i skoro 2.200 izlagača.

Neki od najistaknutijih panela od ukupno deset, raspoređenih u sedam hala na 64.000 m2 prostora, bili su forumi o Bregzitu, strategiji, rizicima i povratu investiranja i uticaju urbanizacije, e-trgovine i novih kretanja na tržištu.

EXPO REAL sajam već tradicionalno daje uvid u najnovije trendove i inovacije na tržištu. Najveći fokus na ovogodišnjem sajmu je na pripremi digitalizacije u nekretninama, coworking i coliving prostorima, kao i na razvoju retail sektorai tržištu logističkih centara. Kao i prethodnih godina, predstavnici vodeće konsultantskekuće za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, aktivni su učesnici skupa u Minhenu.

- EXPO REAL svake godine nudi inovativne strategije i trendove koji poslovanje i učešće na tržištu podižu na viši nivo. Imali smo priliku da čujemo rešenja i ideje u mnogobrojnim segmentima - retail sektor će ponuditi nove formate usled zahteva klijenata, dok će tržište logističkih centara doživeti pravu ekspanziju, jer uz razvijanje online kupovine, potreba za skladištenjem na strateškim lokacijama biće sve veća - izjavio je Srđan Teofilović, direktor sektora tržišta kapitala i investicionih usluga u kompaniji CBS International.

Čuveni EXPO REAL sajam koji od 1998. godine predstavlja trendove u oblasti nekretnina i investicija, prošle godine je brojao čak 2.095 izložbi iz 41 države, uz 500 stručnjaka koji su učestvovali u programu konferencije. Predviđa se da će ovogodišnji skup eksperata i njihovih ideja, prevazići prošlogodišnji zavidan uspeh i biti najposećeniji u njegovoj dugoj tradiciji.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.