NavMenu

Ko je Hermes SoftLab Ljubljana, a ko Virtual Team Kragujevac ?

Izvor: eKapija Sreda, 12.10.2005. 08:37
Komentari
Podeli

HERMES SoftLab

HERMES SoftLab je najveće slovenačko preduzeće za razvoj softvera i IT rešenja. Osnovano je 1990. godine u Ljubljani. Svoj rast je gradilo na međunarodnom uspehu te razvilo međunarodnu prisutnost sa filijalama u SAD i Evropi. Sa svojom grupom Professional Services HERMES SoftLab nudi inženjerske usluge, usluge savetovanja te usluge sistemske integracije, koje izvode specijalizirani stručnjaci sa područja telekomunikacija, bankarstva i javnog sektora. Svojim strankama pomaže kod uspešnog suočavanja sa novim izazovima na takav način da menja tehnička rešenja u konkurentnu prednost. Preduzeće zapošljava više 550 ljudi.

www.hermes-softlab.com

Virtual Team

Virtual Team je osnovan 2001. godine, sa sedištem u Kragujevcu.

Virtual Team je prva softverska kompanija sa ovih prostora koja je postala pobednik na Microsoft konkursu i jedna od retkih firmi u svetu koja je dve godine za redom, 2003. i 2004. osvajala nagrade na Microsoftovom konkursu.

· 2004. godine aplikacija 3P- ponela je prestižnu nagradu Winning Customers Award 2004.

· 2003. godine nagradjen je CRM generator anketa Virtual True,

Pored medjunarodnih nagrada, Virtual Team je dobitnik i domaćih priznanja.

· Program za planiranje i upravljanje proizvodnjom, implementiran u ZASTAVA Alati, dobio je priznanje od Društva za Informatiku Srbije, za 2004.godinu,

· Regionalna Privredna Komora Kragujevac je Virtual Team-u dodelila prizanje za izuzetne doprinose gobalnoj promociji IT potencijala u 2004.godini.

www.Virtuallteam.co.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.