NavMenu

Ivanjički konaci, parče raja na 180 km od Beograda - Uskoro i bazen sa velnes i spa centrom (FOTO)

Izvor: eKapija Nedelja, 06.10.2019. 15:49
Komentari
Podeli
Ivanjički konaci (Foto: Ivanjički konaci)Ivanjički konaci
Kompleks Ivanjički konaci koji postoji od 2012. godine svake sezone posećuje sve više gostiju, a sve je više i turista iz inostranstva. Na imanju je posađeno više od 100 stabala različitog voća, koje je na raspolaganju gostima. Najveći pokazatelj uspeha su im, kako navode, gosti koji se vraćaju.

Ivanjički konaci raspolažu sa 12 apartmana, 23 ležaja, a maksimalni kapacitet je 37 osoba i često za njih kažu da su "parče raja" na samo 180 kilometara od Beograda.

- Od dodatnih sadržaja imamo otvoreni bazen i igraonicu za decu na otvorenom. Takođe organizujemo i izlete - kaže za eKapiju Ana Andrejev Veličković iz Ivanjičkih konaka.

Nedavno je postavljen i zip lajn, koji bi gostima trebalo da bude na raspolaganju od sredine oktobra.

- Od skora je, Hadži Prodanova pećina, koja ima veliku istorijsku i arheološku vrednost otvorena za posetioce, a nalazi se na 1,5 km udaljenosti od konaka. Naši gosti najčešće obilaze manastire Studenicu, Kovilje i Klisuru, kanjon Uvca, Goliju, Javor, Mučanj - kaže Ana.

Turističkim cvetom, najvišim priznanjem u oblasti turizma, za najbolji smeštaj u kategoriji privatnog smeštaja nagrađeni su 2014. godine.

- U međuvremenu, nismo podizali cene, ali smo se maksimalno trudili da podignemo nivo usluga na još viši nivo, proširili smeštajne kapacitete, povećali broj zaposlenih i udruženim snagama osvojili smo ješ jedan Turistički cvet 2018. godine, ovaj put u kategoriji za najbolji ugostiteljski objekat za smeštaj.

Od avgusta ove godine proširen je prostor za parking i obezbeđen video-nadzorom.

- U planu imamo da napravimo zatvoreni bazen sa velnes i spa centrom, kao i da počnemo proizvodnjom organske hrane - kaže Ana.

I. Milovanović
Fotogalerija
Ivanjički konaci
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.