Izvor: eKapija | Četvrtak, 03.10.2019.| 15:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu otvoren prvi centar za simulaciju poslovnih problema, Ekof Business Lab

Jedinstven program na Beogradskom univerzitetu, koji će studentima omogućiti upoznavanje sa realnim poslovnim problemima iz oblasti revizije, marketinga, bankarstva, turizma, menadžmenta, danas na Ekonomskom fakultetu počinje sa radom.

Ekof Business Lab pružiće šansu mladima da prvi put obavljaju praksu, koja se ne odvija u kompaniji, već na fakultetu.

- Naši studenti dobiće priliku da usvoje veštine direktno od mentora, vodećih ljudi iz uspešnih domaćih i međunarodnih kompanija, koji će gostovati na fakultetu i zajedno sa studentima rešavati probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju na radnom mestu. Budući da će se mentori smenjivati svakog meseca, polaznici će se upoznati sa različitim delatnostima i usvojiti širok spektar znanja. Naša želja je da studentima olakšamo usklađivanje fakultetskih obaveza i sticanje neophodnog praktičnog iskustva, koje će ih sutra učiniti još konkurentnijim na tržištu - rekao je prodekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr Dragan Lončar, a navodi se u saopštenju.

Na svečanom otvaranju, pored prodekana, prisutnima se obratila i partner kompanije EY Danijela Mirković. Nakon obilaska novopremljenih prostorija ove laboratorije, održana je panel diskusija na temu "Employer brandinga".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.