NavMenu

Banjalučka pivara postala ekskluzivni distributer crnogorskih vina u BiH

Izvor: Agrotv Četvrtak, 03.10.2019. 13:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Refat/shutterstock.com)Ilustracija
Banjalučka pivara postala je ekskluzivni distributer proizvoda kompanije 13. jul – Plantaže iz Podgorice za tržište Bosne i Hercegovine.

Ugovor između ove dve kompanije, kojim je Banjalučka pivara dobila status uvoznika i generalnog distributera, potpisan je u septembru, a predstavnici kompanija su uvereni da će saradnja biti i više nego uspešna, prenosi portal nezavisne.com.

Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare, kazao je da je saradnja s Plantažama dokaz da uspešne kompanije prepoznaju da je Pivara siguran partner na kojeg mogu dugoročno da računaju.

– Zadovoljstvo mi je da najavim saradnju s nadaleko poznatom kompanijom 13. jul – Plantaže, koja poseduje najveći vinograd u Evropi. Delimo istu filozofiju poslovanja kao društveno odgovorne kompanije, jer nam je najvažniji kvalitet proizvoda – rekao je Peni.

U Plantažama su uvereni da će ovo partnerstvo doneti dobrobit za obe strane i ističu kako su u Banjalučkoj pivari prepoznali partnera na kojeg se mogu osloniti kako bi ojačali svoju poziciju na tržištu u BiH.

Veselin Đurišić, direktor marketinga i prodaje u kompaniji 13. jul – Plantaže, rekao je da su u BiH, posebno u Banjaluci, uvek imali tržište istinskih ljubitelja crnogorskih vina.


– Banjalučka pivara je veliki brend i sigurno ćemo zajedničkom saradnjom napraviti ozbiljan rezultat – kazao je Đurišić.

On je dodao da će kroz ovu saradnju uneti novitete u poslovanje i ojačati svoju poziciju na tržištu BiH.

Ova crnogorska kompanija godišnje proizvede oko 22 miliona kilograma grožđa, plasirajući oko 16 miliona flaširanih proizvoda, koje izvozi u više od 40 zemalja sveta, zbog čega su čuvena vina vranac, vranac pro korde i krstač nagrađivana naprestižnijim svetskim priznanjima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.