NavMenu

Završena lokalna integracija kompanija SAP West Balkans i Callidus Cloud

Izvor: eKapija Sreda, 02.10.2019. 15:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: dotshock/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija CallidusCloud je od 1. oktobra deo kompanije SAP West Balkans, koja danas po završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja. Kao deo SAP West Balkans kompanije, razvojni tim će i dalje kreirati najinovativnija rešenja koja će biti deo SAP globalnog portfolija, što je još jedna potvrda uspešnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora, navodi se u saopštenju kompanije.

- Ne dešava se svaki dan da SAP tim preko noći eksponencionalno poraste, zbog toga je ovo velika prekretnica za nas. Sa velikim i izuzetnim timom nastaviljamo rad sa našim korisnicima na domaćem tržištu - rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans.

- Integracija sa kompanijom SAP je lokalnom razvojnom timu donela sve prednosti koje sa sobom nosi veliki sistem i podrška koju on pruža, a dobili smo i dodatnu motivaciju budući da će kroz SAP naši proizvodi sada dobiti mnogo više vidljivosti na globalnom tržištu. Ovo, naravno, podrazumeva veliku odgovornost, ali i mnogo novih interesantnih opcija za razvoj karijera naših zaposlenih i dalji rast - rekao je Milan Vukoje, direktor razvoja SAP West Balkans.


Kompanija CallidusCloud na domaćem tržištu pojavila se 2011. godine, kupovinom lokalnog startapa Webcom. Beogradska CallidusCloud kancelarija je do integracije sa kompanijom SAP bila jedna od tri najveće u Europi, što govori o njenom značaju za globalno poslovanje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.