Izvor: eKapija | Sreda, 02.10.2019.| 10:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija "3 oka preduzetnika" 14. novembra 2019. u Beogradu

Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, 14. novembra 2019. godine, organizuje prvu međunarodnu konferenciju preduzetničkih strategija, "3 oka preduzetnika" u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt u Beogradu.

Tokom konferencije preduzetnici sa dokazanim, primenjenim, poslovnim strategijama, preneće svoje iskustvo i znanje onima koji žele da ostvare svoje ciljeve brže i efikasnije.

Cilj konferencije je pokretanje inspiracije i ohrabrivanje preduzetničkog načina razmišljanja, prenošenje dragocenog iskustva onih koji su već platili visoku cenu dokazanim primerima iz prakse, osnaživanje pozicije i profitabilnosti kroz umrežavanje i poslovne dogovore.

Tema ovogodišnje konferencije će dati odgovor na ključno pitanje: Zašto operativno i menadžersko oko uzima preko 95% vremena većine preduzetnika i kako izbeći zamku?

1. Preduzetničko oko: Gleda u budućnost sa ciljem da pronađe najefikasniji put za ostvarenje vizije kompanije.
2. Menadžersko oko: Gleda u prošlost sa ciljem da pronađe iskustva koja mogu kompaniji da pomognu da bude efikasnija.
3. Operativno oko: Gleda u sadašnjost sa ciljem da se svakodnevni operativni poslovi urade na najefikasniji način.

Cilj panel diskusije "Kada se otvaraju oči preduzetnika?" je da ukaže koliko organizacija, neformalno obrazovanje i jačanje veština pomažu u ostvarivanju poslovnih rezultata u budućnosti, bilo da je u pitanju osnivač, preduzetnik ili zaposleni u kompaniji.

Više informacija o konferenciji možete saznati OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.