Izvor: Promo | Utorak, 01.10.2019.| 15:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

JUBIZOL Fasadni sistemi sa preporukom

Dugotrajna i pouzdana zaštita fasade je neophodnost, naročito imajući u vidu izloženost fasade svim, pa i ekstremnim vremenskim prilikama: suncu, kiši, snegu i vetru, ali i okolnostima kao što je zagađenje u gradskim sredinama.

Moderni uslovi života, međutim, ne zahtevaju samo zaštitu od predvidivih i nepredvidivih okolnosti, već rađaju i potrebu za udobnošću i visoke estetske zahteve, bez obzira da li govorimo o poslovnim ili stambenim objektima.

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rešenja za delotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahteve po pitanju estetskog izgleda objekta.

Zašto odabrati JUBIZOL fasadu?

Možete ostvariti garanciju i do 35 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema!

JUBIZOL termoizolacioni fasadni sistemi testirani su metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama, u kojima je dokazano da čak i pri najzahtevnijim uslovima upotrebe, JUBIZOL fasadni sistemi pokazuju znatno duže vreme postojanosti, kao i duži rok trajanja.

Ugradnjom JUBIZOL fasadnih sistema štedite i do 40 % na troškovima el. energije

Da li ste znali da neizolovana kuća iz 1970. godine troši istu količinu energije i novca kao automobil sa potrošnjom goriva od 20l/100km? Preko fasade možete izgubiti od 30-50% toplotne energije. Uštedite i do 40% energije ugradnjom JUBIZOL termoizolacionih sistema.

Trajno štitite svoj objekat

Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog fasadnog sistema predstavlja inicijalno ulaganje, ali omogućava dugotrajnu zaštitu i efikasnost i ne zahteva dodatne troškove napajanja i servisiranja, poput sistema za klimatizaciju. JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.
Povećajte vrednost svog objekta.

Svako uredjenje doma ili renoviranje kuce nisu potpuni bez izolacije. Ugradnja JUBIZOL termoizolacionog sistema je investicija koja direktno vodi do kvalitetnijih i vrednijih kvadrata. Kvalitetna toplotna izolacija Vašeg objekta, poput stana, kuće ili poslovnog prostora povećava njegovu tržišnu vrednost.

Obezbedite zdrav i komforan radni i životni prostor.


Komforan enterijer postaje idealan životni i radni prostor na temperaturi vazduha između 19 i 22°C, pri vlažnosti vazduha između 40 i 60%. Kako biste postigli ovakve boravišne uslove, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija fasade dopušta povećanu razmenu toplote i negativno utiče na kvalitet stanovanja. JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

Osvežite estetski izgled svog objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbeđuju vrhunska rešenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (fasadni malter i boje za fasadu) obezbeđuju nivo hrapavosti, tj. glatkoće po Vašem izboru. JUBIZOL sistemi, takođe, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost. U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme - kreativna rešenja za estetski izgled objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit, kao i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.
Izolacija je prvi i očigledan cilj ugradnje fasade, a uz JUBIZOL fasadne sisteme dobijate ne samo izolaciju, već i energetsku efikasnost i rezultat na visokom estetskom nivou, s obzirom da JUBIZOL boje za fasadu nude veliki izbor nijansi i primenljivost na različitim tipovima fasade.
Svi segmenti rada na fasadi - postavljanje fasade, izolacija fasade, doizolacija, sanacija, bojenje i obnova fasade jednako su važni i vrše se sa primarnim ciljem- termoizolacija i hidroizolacija.

Kako funkcioniše toplotna izolacija (termoizolacija)?

Energetska efikasnost JUBIZOL fasadnih sistema podrazumeva smanjenje troškova grejanja tokom zime, zadržavajući toplotu unutar objekta i smanjenje troškova hlađenja tokom leta, jer kvalitetna fasada sprečava ulazak toplote u unutrašnjost objekta.

Termoizolacioni materijali koji se koriste u okviru JUBIZOL fasadnih sistema (stiropor, fasadni lepak, fasadni malter i drugi fasadni materijali) su visokog kvaliteta i njihov izbor zavisiće od veličine, položaja i namene objekta, kao i stanja postojeće fasade.

Potpuna zaštita fasadnih površina JUBIZOL termoizolacionim fasadnim sistemima obezbeđuje niz koristi:

garancija do 35 godina,
ušteda energije do 40%,
široka paleta materijala,
jednostavna instalacija,
vsokokvalitetni i izolacioni materijali.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.