Izvor: eKapija | Utorak, 13.10.2009.| 14:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova generacija PR menadžera - počinje edukacija nove generacije polaznika Poslovne škole za "Public Relations"

Poslovna škola za "Public Relations" primiće novu generaciju polaznika u subotu, 17. oktobra. Program te poslovne škole napravljen je po standardima međunarodno priznatih poslovnih škola i ima cilj da na optimalan način prenese veštine uspešnog komuniciranja organizacija i pojedinaca. Na savremen način, uz audiovizuelna pomagala i praktične primere prenosi se veština public relations-a. Studije slučaja i kreativne radionice su sastavni deo svakog predavanja. Kreativne radionice izvode se u manjim grupama pod vođstvom mentora, saopštila je agencija "P.R.A.".

Predavači Poslovne škole su: dr Predrag Vujović, dr Srbobran Branković, dr Tijana Mandić, Vladan Alimpijević, Ashok Murty, Darko Kocjan, Zoran Blažina, Ricardo Romanzini, Ivica Klemenc, Živorad Anđelković i drugi.

Poslovna škola za "Public Relations" osnovana je 1992. godine i čitavu deceniju bila je jedina obrazovna institucija ove vrste u regionu. Poslovna škola za PR je pre 17 godina postavila temelje domaćem PR-u, a i danas definiše i postavlja standarde uspešnog PR-a u regionu.

Više od 1.800 ljudi, koji su bili polaznici ove specifične škole, danas su zaposleni u vodećim domaćim i stranim kompanijama, medijima, neprivrednim organizacijama, političkim strankama, državnim ustanovama, domaćim i stranim agencijama za marketing i PR.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.