NavMenu

Svečano otvorena nova poslovna zgrada kompanije "CIM Group" u Nišu

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.10.2009. 15:57
Komentari
Podeli

Marinko Ukropina i Predrag StojiljkovićMarinko Ukropina i Predrag Stojiljković

Kompanija "CIM Group" svečano je danas (8. oktobar 2009. godine) u Nišu otvorila svoju novu poslovnu zgradu projektovanu po principima najsavremenijih tehničko-tehnoloških rešenja današnjice, saopšteno je iz te kompanije.

Direktnom investicijom u vrednosti većoj od pola mil EUR kompanija je ovim projektom značajno proširila postojeće kapacitete u cilju poboljšanja kvaliteta svojih konsultantskih usluga i softverskih proizvoda, imajući nameru i da putem otvaranja novih radnih mesta pozitivno utiče i na razvoj lokalne zajednice, stoji u saopštenju.

- Želimo da zahvalimo brojnim partnerima iz zemlje i inostranstva na dugogodišnjem poverenju i odličnoj saradnji. Primarni cilj nam je da široj društvenoj zajednici skrenemo pažnju na neophodnost i neminovnost kontinualnog poboljšanja poslovnih procesa primenom najsavremenijih koncepata menadžmenta i inovativnih softverskih rešenja. U godinama pred nama, nastavićemo da doprinosimo poboljšanju performansi procesa sistema od strateškog značaja za našu zemlju i region. Ova investicija je jedan od načina da pokažemo da smo spremni za nove poslovne izazove. Osim saradnje sa najvećim kompanijama, kao i malim i srednjim preduzećima koje posluju u Srbiji, nastavićemo da u najboljem svetlu predstavljamo našu zemlju u 18 evropskih zemalja putem projekata Evropske komisije, organa Ruske federacije i komercijalnih međunarodnih projekata - istakao je povodom svečanosti prof. dr Vojislav Stojiljković, predsednik "CIM Group".

Marinko Ukropina i Predrag StojiljkovićMarinko Ukropina i Predrag Stojiljković

Kao dokaz i priznanje visokim tehnološkim dostignućima u decenijskom poslovanju kompaniji su ovom prilikom od strane sertifikacione kompanije SGS Beograd uručeni sertifikati IMS (ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001).

Kompanija "CIM Group" ("CIM College", "CIM Management Software", "CIM Integrated Systems") već deset godina, kroz svoja inovativna rešenja, pruža podršku najuspešnijim kompanijama u zemlji i regionu, Ruskoj federaciji i ostvaruje saradnju sa organizacijama iz čak 17 zemalja Evropske unije. Zahvaljujući kreativnim rešenjima i konstantnom unapređivanju poslovanja spada među vodeće kompanije u zemlji i regionu za pružanje konsultantskih usluga, razvoj i implementaciju softverske podrške i izdavaštvo u oblasti sistema menadžmenta i poboljšanja poslovnih procesa, stoji u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.