NavMenu

Slovačka kooperativna berza 24. oktobra 2019. u Bratislavi

Izvor: eKapija Petak, 20.09.2019. 12:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)Ilustracija
Ovogodišnja Slovačka kooperativna berza u Bratislavi održaće se 24. oktobra 2019. godine u hotelu Bratislava, saopštila je Ambasada Slovačke Republike u Beogradu.

Tema ovogodišnje Slovačke kooperativne berze je fokusiranje na potrebe preduzetničke sfere u Slovačkoj u kontekstu aktuelnih tema u industriji.

U stručnoj panel diskusiji vođenoj moderatorom razgovaraće se o izgledu budućeg sektora mobilnosti, koji će preuzeti poziciju sadašnje automobilske industrije i proširiti ga sa drugim granama, uključujući energetiku, IT i telekomunikacioni sektor.

Značajan deo manifestacije biće i bilateralni razgovori predstavnika slovačkih i inostranih firmi i institucija sa relevantnim privrednim partnerima u cilju obezbeđivanja novih kontakata, privrednih i investicionih mogućnosti i uzajamne razmene iskustava i informacija, kao i bilateralni sastanci o povezivanju teorije sa praksom i akademske sfere sa privatnim sektorom, dodaje se u saopštenju Ambasade.


Više informacija o ovom događaju, kao i prijavu pronađite na linku https://www.sario.sk/en/events-projects/slovak-matchmaking-fair-bratislava-2019

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.