Izvor: eKapija | Petak, 20.09.2019.| 11:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

HOW Festival okuplja više od 500 stručnjaka iz hotelske industrije

Sa prošlogodišnje konferencije
Najveća regionalna konferencija hotelijera, HOW (Hotel Operations Weekend) Festival, koji se ove godine održava u Poreču od 16. do 18. oktobra, okupiće brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija.

Više od 500 učesnika treće konferencije upoznaće se sa međunarodnim trendovima u hotelskim operacijama i primerima dobre prakse. Među predavačima su Luc Gesvert, glavni direktor Accor Hotelsa za Istočnu Europu i Hector Pliego, direktor operacija za Istočnu Evropu Marriott Internationala, a na panelima će učestvovati i menadžerke hotela iz Srbije, Adriana Dokmanović iz Saint Ten Hotela i Marija Lekić, Mona Hospitality. Adriana je dobitnica nagrade za "menadžera hotelskog domaćinstva" 2019. godine, a Marija je specijalista za obuke hotelskih radnika u Srbiji i inostranstvu.

Na konferenciju dolaze i direktorka održivog poslovanja kompanije BC Hospitality Group Mireille Jakobsen, zatim Robert Kimpton, član globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovoran za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije. Takođe, svoje učešće potvrdili su i Cahit Sahin, generalni direktor Montgomerie Maxx Royal Golf Cluba iz Turske, Regis Morin, direktor upravljanja prihodima Queensway Grupe, Katarina Larisa Ham, osnivačica i vlasnica licence Quintessentially Adriatic, jedinog globalnog luksuznog lifestyle concierga i brojni drugi.

Program Festivala dostupan je na službenim stranicama, a early bird cene za hotelijere traju do 22.09.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.