NavMenu

Još samo nekoliko dana do isteka zakonskog roka - Jeste li registrovali u APR-u svoju e-mail adresu?

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.09.2019. 18:41
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Iščitavanje zakona većini nije omiljena "sportska disciplina", pa ste možda propustili informaciju da je registracija e-mail adrese u APR-u obaveza svih privrednih društava i preduzetnika. Registracija se mora obaviti pre 1. oktobra 2019. godine, što znači da je ostalo još samo nekoliko dana.

Ma koliko Gmail bio primamljiv i popularan, teško da e-mail poslat sa takve adrese izgleda profesionalnije od onog poslatog sa vlastitog domena. Zato je pravi trenutak da iskoristite promociju koju nudi SuperHosting (https://www.superhosting.rs/) i registrujete .RS ili .SRB za samo 120 dinara, što u slučaju .RS domena predstavlja uštedu od preko 90%!

Naravno, registracija e-mail adrese u APR-u nije jedini razlog da registrujete svoj .RS ili .SRB domen. Kako biste potencijalnim klijentima i saradnicima pokazali na koji način se ističete, morate im pokazati vašu jedinstvenost i u digitalnom prostoru. Najbolji način da utemeljite svoj onlajn identitet je kroz svoj sajt. A odakle početi? Upravo od imena tog sajta.

I dok pri izboru imena domena nemate ograničenja, ekstenzije domena ne mogu biti tek tako izmišljene. Izbor nije lak ako u ponudi ima oko 350 ekstenzija domena, a među njima .RS i .СРБ ekstenzija.

Zašto .RS i .SRB ekstenzije domena?

.RS i .SRB su ekstenzije domena Republike Srbije. Osim što pokazuju koju zemlju predstavlja određena firma/organizacija, ovi domeni nose sa sobom još prednosti:

• Svi veći pretraživači, kao što su Google, Bing i Yahoo, daju prednost sajtovima sa nacionalnom ekstenzijom domena pri lokalnoj pretrazi.
• Nacionalni domen nagoveštava da je vaša firma namenjena nacionalnom tržištu, što sugeriše da je regulisana nacionalnim zakonom. Ovo dodatno uliva poverenje vašim potencijalnim klijentima i saradnicima.
• Možete kreirati svoju poslovnu elektronsku poštu sa sopstvenim domenom (na primer: kontakt@nazivfirme.rs) i koristiti je prilikom registracije u APR-u.
• Nacionalni domeni raspolažu sa mnogo više slobodnih imena domena od grupe domena najvišeg nivoa (na primer: .com), tako da su manje šanse da je ime domena, koje ste odabrali, zauzeto.
• Prilikom registracije ovih domena se unose podaci koji se proveravaju od strane RNIDS-a, fondacije koja upravlja registrom nacionalnih Internet domena, i tako smanjuje rizik od zloupotrebe.
• Ukoliko je vaša firma/organizacija posvećena kako nacionalnim, tako i internacionalnim klijentima, možete registrovati domen nacionalne ekstenzije zajedno sa domenom najvišeg nivoa (.com, .net, .org, .info, .biz) ili nekim specijalnim domenom. Na taj način možete odvojiti sadržaj, kao i vaše proizvode/usluge, prema ciljnoj grupi na osnovu zemlje odakle potiču, dok će oni imati jasnu predstavu za koga su određeni proizvodi/usluge namenjene.


Ali, da sve ove prednosti nacionalnih domena ne bi ostale samo prazna priča, SuperHosting vam poklanja vaučer sa kojim ćete moći da registrujete svoj .RS ili .SRB domen na period od godinu dana za samo 120 RSD! Vaučer možete iskoristiti do 20.09.2019. godine prilikom registracije novih domena.

Kako da iskoristite vaučer?

Proces je prilično jednostavan:

• Posetite sajt SuperHostinga na adresi https://www.superhosting.rs/;
• Unesi ime željenog .RS i/ili .СРБ domena;
• Pratite korake porudžbine;
• Na poslednjem koraku možete pregledati svoju porudžbinu, a ispod nje priložiti promo kod: SUPERRS120

Uz novi domen pokrećete novo poglavlje u svom poslovanju, a vaše prisustvo u digitalnom svetu postaje još prepoznatljivije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.