NavMenu

Car Foil Shop dolazi u BiH - Franšiza za presvlačenje automobila folijom počinje rad u Kneževu

Izvor: eKapija Sreda, 18.09.2019. 16:04
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Car Foil Shop, koncept koji objedinjuje prodaju i servis za ugradnju folija, potpisao je ugovor o master franšizi sa partnerima iz Kneževa u BiH.

Đorđe Stanković, vlasnik koncepta Car Foil Shop, objašnjava da su se u poslednje vreme usmerili na širenje "prodajne franšize", formata koji podrazumeva samo prodaju folija. Na taj način, kaže Stanković, prirodni partneri su im postali preduzetnici koji se već bave ugradnjom folija – što je slučaj i sa primaocima franšize iz Kneževa u Bosni i Hercegovini.

Sa Aleksandrom i Nedeljkom Ćelićem potpisan je, naime, ugovor o master franšizi za Republiku Srpsku s pravom preče kupovine za celu teritoriju Bosne i Hercegovine, objašnjava Stanković. Vrata Car Foil Shopa u Kneževu će biti otvorena početkom oktobra, prenosti franchising.rs.

Baveći se zatamnjivanjem stakala na automobilima, Nedeljko Ćelić je počeo da se zanima i za oblast stilizovanja i presvlačenja automobila folijama. Pratio je, kako kaže, i firme i majstore koji se bave ovim poslom.

– To me je zaintrigiralo. Istraživši, shvatio sam da je na polju ove industrije Car Foil Shop najozbiljnija firma, budući da su zastupnici najpoznatijih brendova folija za Adriatic region. Zato smo želeli da postanemo deo njihove franšizne mreže i da to ime sa ponosom nosimo – priča Nedeljko Ćelić kako su se odlučili da postanu primaoci Car Foil Shop franšize.

Aleksandar i Nedeljko kažu da su imali veliku podršku davaoca franšize tokom pripreme za otvaranje radnje.

– Đorđe Stanković i svi ljudi koji stoje rame uz rame sa njim, dali su nam vetar u leđa. Njihova podrška i saradnja od prvog dana su bili na zavidnom nivou, pa stoga nismo ni pomišljali da tražimo dalje poslovne partnere. Car Foil Shop je simbol za najpoznatije brendove folija – KMPF, Solar Screen, TeckWrap, a to opet znači samo visok kvalitet proizvoda i usluga – objašnjava Aleksandar Ćelić.

Inače, Nedeljko se ugradnjom folija na stakla bavi više od tri godine.

– Samo presvlačenje automobila i sve finese smo dodatno savladali na obuci u Car Foil-u i, uz kraće uhodavanje, spremni smo da se prihvatimo i najozbiljnijih izazova. Osnovno opredeljenje trenutno jeste auto-program, ali svakako i ostale primene folija. Već imamo iskustva u radu sa staklima na objektima, što nam se učinilo prilično primamljivim delom ove priče – objašnjava Aleksandar, izveštava franchising.rs.

Aleksandar i Nedeljko smatraju da je ugradnja folija jedan od perspektivnih zanata novijeg doba.

– Kada to spojimo sa skoro najstarijom delatnošću – trgovinom, onda sam siguran da je moderno i klasično, koje svi mi nosimo u sebi, dobra kombinacija za današnji trenutak. Siguran sam da ćemo uz monitoring i liderstvo iskusnih kolega iz Beograda ovaj posao postaviti na parabolu koja će imati konstantan rastući trend i da će kao takav dobro da se kotira na prostorima Republike Srpske, odnosno, cele Bosne i Hercegovine. Momenat je dobar, tržište je za sada slobodno, što znači da krećemo jureći dobar vetar i pravi kurs – rekao je Aleksandar Ćelić.

Car Foil Shop razvija franšiznu mrežu i na tržištu Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Finansije

Struja za privredu Srbije od 1. maja jeftinija 25%?

Električna energija za komercijalno snabdevanje u Srbiji, odnosno za privredu, trebalo bi da pojeftini od 1. maja za oko 25% jer su pale cene tog energenta na tržištu, rekao je stručnjak za energetiku Željko Marković. On je za Betu rekao da je Elektroprivreda Srbije (EPS) cenu električne energije za privredu ugovarala zavisno od cena na tržištu i da je taj način izmenjen zbog energetske krize, kada su višestruko skočile. - Cene za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.